Ως απάντηση στην ανακοίνωση της Apple για την εκδήλωση που θα κάνει στις 12 Σεπτεμβρίου, στα τέλη του περασμένου μήνα, η Google αποκαλύπτοντας ότι τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro θα κάνουν ντεμπούτο στις 4 Οκτωβρίου. Έχει περάσει λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, και ήδη η Google ξεκίνησε τη δημιουργία ενθουσιασμού.

Μόλις κυκλοφόρησε δύο teaser βίντεο. Το πρώτο προσφέρει πολύ γρήγορες ματιές στο Pixel Watch 2 και στο Pixel 8 Pro. Από την άλλη, το δεύτερο αποκαλύπτει πλήρως – λίγο πολύ – τα δύο επερχόμενα smartphones του κολοσσού της αναζήτησης. Δείτε τα:

Όπως φαίνεται, τα leaks ήταν σωστά για άλλη μια φορά – δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Τα Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro διατηρούν την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με τους προκατόχους τους, με μικρές διάφορες. Όσον αφορά το Pixel Watch 2, μοιάζει πάρα πολύ με το αρχικό Pixel Watch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.