Μπορεί να αργεί η ημέρα που θα κάνει ντεμπούτο των Google Pixel 8, αλλά τα leaks που τα αφορούν κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Αυτή τη φορά, έχουμε μια νέα καταχώριση στον ιστότοπο της WPC που αποκάλυψε τις βασικές προδιαγραφές της ασύρματης φόρτισης.

Η καταχώριση υποδηλώνει ότι το Pixel 8 – συγκεκριμένα το μοντέλο GKWS6, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi με μέγιστη ισχύ 12W.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η μέγιστη ισχύς που μπορούν να δώσουν οι third-party φορτιστές στα τρέχοντα Pixel.

Το Pixel Stand της Google (2ης γενιάς) μπορεί να αποδώσει έως και 20W στο Pixel 7 και 23W στο Pixel 7 Pro. Οπότε, η Google θα μπορούσε κάλλιστα να εφαρμόσει αντίστοιχη πολιτική στα Pixel 8.

Στη καταχώρηση υπάρχει εικόνα συσκευής η οποία δεν είναι κάποιο από τα Pixel 8, αν τα leaks που έχουν κυκλοφορήσει και αποκαλύπτουν το design τους έχουν κάποια βάση.

Περιμένουμε ότι τα Pixel 8 θα κάνουν ντεμπούτο στη συνηθισμένη περίοδο ανακοινώσεων της Google τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι τα leaks θα αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.