Μπορεί τα Google Pixel 8 να κάνουν ντεμπούτο σε λίγους μήνες, αλλά τα leaks που σχετίζονται μαζί τους είναι αρκετά. Έχουμε ήδη μάθει αρκετά για τα δύο μοντέλα της σειράς, αλλά αυτή τη φορά έχουμε μία σημαντική πληροφορία για την αυτονομία τους.

Σύμφωνα με αναφορά, τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες και θα υποστηρίζουν ταχύτερη φόρτιση από τους προκατόχους τους. Τα νέα μοντέλα θα φορτίζουν στα 24W και 27W, απλό και Pro, από τα 20W και 23W που υποστήριζαν τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Επιπλέον, το Google Pixel 8 Pro θα έχει 4.950mAh μπαταρία από 4.926mAh μπαταρία που είχε ο προκάτοχος του – λογικά 5.000mAh εμπορική τιμή, ενώ το απλό μοντέλο θα ανέβει στα 4.485mAh από τα 4.270mAh της μπαταρίας του Pixel 7, αυτή είναι μία αύξηση περίπου 5%.

Τέλος, τα Pixel 8 και 8 Pro θα υποστηρίζουν Wi-Fi 7 με τον Tensor G3, θα έχουν αναβαθμισμένο UWB module, και θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμα τα Pixel 7 καθώς και στην Αυστρία, στην Ελβετία, στο Βέλγιο, και στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.