Τα Google Pixel 8 θα έχουν ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει αρκετούς. Σύμφωνα με πηγή, τα δύο μοντέλα της σειράς θα υποστηρίζουν DisplayPort μέσω USB-C. Πρόκειται για κάτι που προσφέρει πολλές δυνατότητες και δεν έχουμε δει ξανά σε smartphone του κολοσσού της αναζήτησης.

Ως πρότυπο, το USB-C υποστηρίζει από την αρχή video output, αλλά το αν μία συσκευή ή όχι θα εκμεταλλεύεται αυτή τη δυνατότητα εξαρτάται καθαρά από τον κατασκευαστή της. Πολλές συσκευές Android, όπως τα τηλέφωνα και τα tablet της Samsung, χρησιμοποιούν την υποστήριξη video output, αλλά η Google σκόπιμα δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα, έως τώρα.

Η επιλογή της Google να προσθέσει υποστήριξη DisplayPort στα Pixel 8 series δείχνει ότι εξετάζει την επέκταση των δυνατοτήτων των smartphones της, πέρα από το πακέτο που προσφέρουν όλα τα μοντέλα που έχει λανσάρει έως τώρα. Οπότε, ίσως με τα επόμενα smartphones της Google δούμε την δική της εκδοχή του DeX της Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Killer future και γράφω από το Huawei p40 pro μου σε desktop mode (σύνδεση με εξωτερική οθόνη δηλαδή, σε περιβάλλον εργασίας υπολογιστή).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.