Πριν λίγο είδαμε το Galaxy Note 8 να ανεβαίνει στον θρόνο του DxOMark, όμως δεν ήταν γραφτό του να παραμείνει εκεί για πολύ, αφού λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε το Google Pixel 2, το οποίο βαθμολογήθηκε και αυτό από το DxOMark. Έτσι πλέον στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται η συσκευή της Google με 98 πόντους!!!

Η νέα κάμερα των 12MP, βασίζεται σε 1/2.6″ αισθητήρα πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8. Η σειρά πλέον αποκτάει Dual Pixel Autofocus  και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά το Pixel 2 έχει και το software για να κάνει την διαφορά, σκοράροντας 99 πόντους.. Ξεκινώντας από φως ημέρας, το Pixel εξυμνείται για για την λεπτομέρεια που προσφέρει, την χρωματική αναπαραγωγή και το δυναμικό εύρος. Σε χαμηλό φωτισμό η λεπτομέρεια διατηρείται, με λίγο θόρυβο. Η απόδοση του flash είναι επίσης αξιέπαινη.

Το Bokeh σε μονό αισθητήρα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στις φωτογραφικές μηχανές, ειδικά με διάφραγμα στο f/1.8. Το Pixel 2 το βοηθά με το software, κάνοντας τα μαγικά του. Έτσι παρέχει πολύ καλό bokeh effect, αν και δεν φτάνει το iPhone 8 Plus στην φυσικότητα του θολώματος στο φόντο.

Άλλο ένα ρεκόρ της συσκευής είναι στο βίντεο, που σκοράρει 96 πόντους. Καλή έκθεση, γρήγορο και σταθερό autofocus και tracking σε αντικείμενα και άτομα, συνδυάζονται για ένα άριστο αποτέλεσμα. Η ισορροπία ανάμεσα στην καλή έκθεση και την μείωση θορύβου είναι άριστη. Σύμφωνα με το DxOMark υπάρχει μεγάλη βελτίωση στους αλγορίθμους σταθεροποίησης του βίντεο, σε σχέση με το πρώτο Pixel.

Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες από τις δοκιμές του DxOMark πατήστε στο σύνδεσμο της πηγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.