Το Google Photos είχε ξεκινήσει ως ένα άριστο εργαλείο φωτογραφιών ωστόσο το τελευταίο διάστημα η Google έχει προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί περισσότερο εμπορικά, με τη γνωστή υπηρεσία εκτυπώσεων, με το τέλος του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και μέσω αποκλειστικών χαρακτηριστικών στο Google One.

Πλέον, έχει φέρει έναν νέο τρόπο για να σε πείσει να ενεργοποιήσεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα μόνιμο banner στη κορυφή της home page του Photos app. Φέρει τον τίτλο Unlock the power of Google Photos: Get more out of your memories και συνοδεύεται από ένα θαυμαστικό. Αν πατήσεις πάνω σε πηγαίνει σε μια σελίδα για να ολοκληρώσεις κάποιες ενέργειες. Να ενεργοποιήσεις τα backups, να επιτρέψεις τις ειδοποιήσεις και να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο στόχος της αλλαγής. Δεν θέλουν όλοι να ενεργοποιήσουν τον συγχρονισμό των φωτογραφιών ή τις ειδοποιήσεις, ενώ θα έπρεπε και να συνοδεύεται από ένα φιλικό προς το χρήστη πλήκτρο για να την αφαιρέσεις.

Godeal24 Summer Sales: Λογισμικό σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, εκπτώσεις ως και 62%

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.