Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις του καλοκαιριού είναι εδώ με το Godeal24 να παγώνει τις τιμές. Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα Godeal24 μπορεί να σώσει κυριολεκτικά εκείνους τους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το PC σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας τους  και ιδίως εκείνους που δουλεύουν από το σπίτι. Οι ανάγκες τους σίγουρα θα καλυφθούν από το Godeal24 καθώς τους προσφέρει λογισμικό σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και με τρελές εκπτώσεις. Ειδικότερα, η πιο δημοφιλής σουίτα εφαρμογών γραφείου, το Office 2021 Pro Plus κοστίζει μόλις 25.61€. Η τιμή πώλησης είναι κατά 85% μικρότερη σε σύγκριση με την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft, με το Godeal24  να έχει ετοιμάσει ένα ειδικό εκπτωτικό κουπόνι. Ιδιαίτερα αγαπητά είναι και τα Windows 10 Pro Plus. Στο Godeal24 μπορείς να τα αγοράσεις κατά 50% φθηνότερα, στη πιο χαμηλή τιμή!Τα αγοράζεις μια φορά και τα έχεις για πάντα. Πάρε άμεσα γνήσια Windows και την office suite για πολύ χαμηλές τιμές!

Όλα τα προιόντα του Godeal24 είναι γνήσια. Και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τα κατεβάσεις από τις επίσημες ιστοσελίδες και στη συνέχεια να τα ενεργοποιήσεις με τα κλειδιά που θα σου στείλει το Godeal24. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αγοράς, μπορείς να στείλεις ένα email στο Godeal24 με το godeal24 να λύνει το θέμα σου άμεσα. Υπάρχει 7/24 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε αναμονή κάθε ώρα για ό,τι θέμα αντιμετωπίσεις.

godeal24

Σημαντικές εκπτώσεις σε κλειδια για Windows OS: (με τον κωδικό κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More Windows

 

Στο Godeal24, μπορείς επίσης να αγοράσεις σουίτες Office για πολύ χαμηλές τιμές. Ξέχνα τις δωρεάν σουίτες που είναι πολύ περίπλοκες στη χρήση στο GoDeal 24 μπορείς να επιλέξεις γνήσια κλειδιά για τα Office σε πολύ χαμηλές τιμές

62% έκπτωση σε Microsoft Office! (κωσικός κουπονιού “SGO62“)

>>> Get More Office

 

62% έκπτωση σε Bundles και πλήθος άλλων MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

>>> Get More Bundle

 

Απαραίτητα computer tools στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

 

Πως να πληρώσεις με το Paypal

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Στο Godeal24, μπορείς να εξοικονομήσεις σημαντικά ποσά σε κλειδιά Microsoft licenses,και πλήθος άλλου IT security software και διάφορων εργαλείων για το PC. Πάρε τα Windows OS και τοMS Office σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Ψώνισε χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη και στην ψηφιακή παράδοση του Godeal24 , η οποία στέλνει το λογισμικό απευθείας στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την αγορά. Επιπροσθέτως με βαθμολογία στο TrustPilot 98% και 24/7 τεχνική υπσοτήριξη μπορείς να είσαι σίγουρος για την ποιότητα του προιόντος που αγοράζεις.

Το Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales service για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προιόν χωρίς κανένα πρόβλημα!

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.