Τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνων με AI έχουν κάνει μεγάλο ντόρο και η Google είναι ένας από τους βασικούς παίχτες σε αυτή την κατηγορία. Μέχρι σήμερα έχει δώσει μερικά πολύ δυνατά εργαλεία, όπως το Photo Unblur, που διορθώνει τις θολές εικόνες και το Magic Eraser, που αφαιρεί αντικείμενα ή ανθρώπους από φωτογραφίες. Παράλληλα έχει δώσει και το Portrait Lit, που αλλάζει τον φωτισμό στα πορτρέτα μας, δίνοντας μεγάλες επιλογές για δημιουργικότητα. Όλες αυτές οι λειτουργίες ήταν διαθέσιμες μόνο στα Pixels, που είχαν Google One λογαριασμό. Όμως η Google μόλις ανακοίνωσε πως φέρνει όλες αυτές τις λειτουργίες, δωρεάν για όλους σε Android και iOS.

Από τις 15 Μαΐου θα είναι διαθέσιμα σε χρήστες Android (από Android 8.0 και πάνω) και σε iOS χρήστες (από iOS 15 και πάνω), που έχουν εγκατεστημένο το Google Photos. Εκτός από την προϋπόθεση να έχει τουλάχιστον 3GB RAM, η εφαρμογή δεν θα απαιτεί συνδρομή σε Google One, ενώ πλέον και τα Pixel tablets θα λάβουν τις νέες λειτουργίες, που μέχρι σήμερα δεν είχαν.

Παράλληλα οι χρήστες Google Photos σε Android και iOS θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τον Magic Editor, για πιο πολύπλοκη επεξεργασία, όμως θα έχει όριο τις 10 αποθηκεύσεις φωτογραφικών τον μήνα. Αν θέλετε παραπάνω θα πρέπει να πάρετε κάποιο Pixel τηλέφωνο ή μια συνδρομή Google One 2TB και πάνω.

Για να κάνετε χρήση των νέων χαρακτηριστικών θα πρέπει να έχετε το Google Photos και να εγκαταστήσετε από την εφαρμογή τις νέες λειτουργίες. Τα εργαλεία χρειάζονται περίπου 1GB στην συσκευή και φυσικά σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς η επεξεργασία γίνεται στους servers της Google.

Waze: Ανακοινώνει νέα χαρακτηριστικά! Ώρα να αλλάξεις τα Google Maps

Τα νέα εργαλεία θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν σταδιακά από τα μέσα Μαΐου, από την εφαρμογή Google Photos. Η Google πάντα δίνει τις νέες λειτουργίες σε κύματα, οπότε δεν θα έχουν όλοι την ίδια ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμες οι λειτουργίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.