Λίγο μετά την ανακοίνωση του Photo Stacks feature για το Google Photos τον περασμένο Νοέμβριο, η Google το κάνει πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Android. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα server – side update. Πάντως η ενημέρωση στην έκδοση 6.67.0 του Google Photos σε βοηθήσει.

Όταν το χαρακτηριστικό φθάσει στη συσκευή σου θα λάβεις μια ειδοποίηση που θα σε καλεί να το ενεργοποιήσεις. Συγκεκριμένα αυτό που κάνει είναι να σου δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιεί αυτόματα φωτογραφίες παραπλήσιες που έχουν τραβηχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιατί το Samsung Galaxy S24 Ultra γκρεμίζει τις τιμές όλων των συσκευών

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ανέβει στην υπηρεσία του Google Photos, αλλιώς το χαρακτηριστικό δεν θα λειτουργήσει. Δεν λειτουργεί δηλαδή με φωτογραφίες που έχεις αποθηκεύσει τοπικά στη συσκευή σου. Η Google είχε αναφέρει στο Androidauthority ότι ως και 100 φωτογραφίες μπορούν να ομαδοποιηθούν αυτόματα.

Google Photos

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.