Όσα χρόνια χρησιμοποιώ το Google Drive δεν έχω δει να προσφέρει έκπτωση έστω για τον πρώτο μήνα. Γενικώς οι προσφορές που κάνει είναι λίγες, εκτός από την περίοδο των capital controls που μας το έδιναν free αν έστελνες στο customer support μήνυμα. Σήμερα λοιπόν εντοπίσαμε την προσφορά, που δίνει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή τον πρώτο μήνα συνδρομής και στη συνέχεια ισχύει ο συνήθης τιμοκατάλογος.

Εν ολίγοις, ο πρώτος μήνας στο πακέτο των 100GB θα σου κοστίσει 0.49 ευρώ, το πακέτο των 200GB 0.75 ευρώ και το πακέτο των 2TB 2.49 ευρώ. Στη συνέχεια θα ισχύουν οι επίσημες τιμές, δηλαδή 1.99 ευρώ τα 100GB, 2.99 ευρώ τα 200GB και 9.99 ευρώ τα 2TB.

To Google One προσφέρει πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο για το Google Drive και όλες τις υπηρεσίες της Google αλλά και πρόσθετα χαρακτηριστικά για το Google Photos, όπως το εξαιρετικό Magic Eraser. 

Google One: Προσφορά για όλους από τις λίγες έστω και για 1 μήνα για όλα τα αρχεία σου

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.