Φήμες ακούγονται πως η Google θα προσπαθήσει να κάνει το Nexus 6 ακόμα πιο οικονομικό ρίχνοντας την τιμή του κάτω από €100, τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα €300 του Nexus 5. Ένας από τους τρόπου να μειώσει την τιμή της συσκευής, είναι η χρήση επεξεργαστή της MediaTek και πλέον αρχίζουμε να βλέπουμε ποιος επεξεργαστής θα είναι.

mediatek-chip-2 Μια αναφορά από την Economic Daily News της Ταϊβάν, μας αποκαλύπτει πως θα γίνει χρήση του MediaTek MT6732 που είναι στα 64bit επεξεργαστής, χρονισμένος στα 1.5GHz. Υπάρχει περίπτωση να δούμε και τον οκταπύρηνο MT6752 που είναι χρονισμένος στα 2GHz. Και τα δύο είναι πολύ δυνατά chips και έχουν για GPU Mali-T760, ενώ έχουν και παίζουν και σε LTE δίκτυα! Επίσης και τα 2 chips θα είναι βασισμένα σε ARM v8 που σημαίνει πως θα είναι 64bit.

Μπορεί τα chipset της MediaTek να μην μας γέμιζαν πολύ το μάτι μέχρι σήμερα, λόγω χαμηλότερης τιμής, αλλά αυτά τα δύο κομμάτια φαίνεται πως είναι πολύ δυνατά, σε σημείο που να ανταγωνίζονται ακόμα και τον Snapdragon 801.

Για να δούμε, στην προκειμένη περίπτωση θα ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις;

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.