Για να βελτιώσει κάποιος την ακρίβεια τοποθεσίας ενός Android smartphone, θα χρειαστεί να καλιμπράρει την πυξίδα στο Google Maps app. Ένας από τους πολλούς αισθητήρες εντός ενός Android smartphone επιτρέπει τη λειτουργία της πυξίδας. Το Google Maps χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για να αποφασίσει την κατεύθυνση στην οποία πηγαίνεις. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρος ότι παρέχει ακρίβεια, θα πρέπει να την καλιμπράρεις.

Το Google Maps συνήθως κάνει αυτόματο καλιμπράρισμα, αν όμως δεν είσαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, μπορείς να κάνεις ένα χειροκίνητο. Άνοιξε το Google Maps app και βεβαιώσου ότι βλέπεις το μπλε κυκλικό εικονίδιο που δηλώνει τη θέση σου, στη συνέχεια πίεσε πάνω σε αυτό.

Είναι επίσημο! Η Revolut θα ζητά επιβεβαίωση με εκπρόσωπο για συναλλαγές καρτών!

Κάπου εκεί θα πρέπει να βλέπεις ένα μήνυμα που λέει πως η ακρίβεια τοποθεσίας είναι χαμηλή με ένα πλήκτρο παραδίπλα που αναφέρει Βαθμονόμηση. Εμάς μας ζήτησε να μετακινήσουμε τη συσκευή μας ορισμένες φορές μέχρι να δούμε στο κάτω μέρος να αυξηθεί η ακρίβεια της πυξίδας. Στη συνέχεια μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα διαπιστώσουμε πωςέχει μειωθεί η σκιά της μπλε κουκίδας, που δείχνει τη βελτίωση της ακρίβειας.

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω φτιάξει μία λίστα στο χάρτη και ξαφνικά πατώντας πάνω σε οποιαδήποτε τοποθεσία με βγάζει αλλού για αλλού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.