Το Google Maps συνεχίζει να προσθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που υπόσχονται να κάνουν πιο βιώσιμες τις μετακινήσεις. Ο λόγος για τις εναλλακτικές διαδρομές δίπλα στις διαδρομές οδήγησης, με την προϋπόθεση βέβαια οι διαδρομές και οι αποστάσεις να είναι συγκρίσιμες και πρακτικές.

google maps εναλλακτικές διαδρομές

O Elon Musk σώζει το πιο πολύτιμο φορτίο του Άρη – Δείτε φωτογραφίες

Οι εναλλακτικές διαδρομές ξεκινούν σε περισσότερες από 15 πόλεις σε όλο το κόσμο και θα επεκταθούν και αλλού πολύ σύντομα. Θα εμφανίζονται σε στυλ κάρτας στο κάτω μέρος της σελίδας, όπως και αν είναι πιο σύντομες. Οι χώρες από τις οποίες θα ξεκινήσει το μέτρο είναι οι εξής:

  • Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Παρίσι, Ρώμη και Σίδνεϊ.

Παράλληλα αν έχεις στη κατοχή σου ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το Google Maps θα σου εμφανίζει περιλήψεις με τη βοήθεια της AI που θα σου αναφέρει την ακριβή τοποθεσία φορτιστών βάσει χρήσιμων πληροφοριών από αξιολογήσεις χρηστών.

Vodafone: Ανακοινώθηκε νέο πακέτο με 50GB internet

Παράλληλα οχήματα με ενσωματωμένη τη λειτουργία των Google Maps θα σου αναφέρουν τους κοντινούς φορτιστές, ενώ και η ιστοσελίδα google.com/travel θα έχει πλέον και φίλτρο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Το 2022 το Google Search είχε αποκτήσει τη δυνατότητα εμφάνισης δρομολογίων και τιμών τραίνων. Πλέον η λειτουργία αυτή επεκτείνεται σε 38 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι χώρες από τις οποίες θα ξεκινήσει το μέτρο είναι οι εξής:

    Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Παρίσι, Ρώμη και Σίδνεϋ

    Κολόμβε εσύ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.