Όπως όλοι γνωρίζουμε, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα κατοχής μιας Google Pixel συσκευής είναι το software της Google και το Magic Eraser αποτελεί ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Πιο συγκεκριμένα, με το Magic Eraser, η Google αυτόματα αναγνωρίζει ανθρώπους ή αντικείμενα στις φωτογραφίες σου και τα αφαιρεί πολύ εύκολα. Μάλιστα, όταν δεν μπορεί να ανιχνεύσει ανθρώπους, ή όταν θέλεις απλά να αφαιρέσεις ένα αντικείμενο, μπορείς να μαρκάρεις την περιοχή και η Google αυτόματα θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κάνει τη φωτογραφία σου να φαίνεται σαν να μην ήταν ποτέ εκεί το εν λόγω αντικείμενο ή άτομο.

magic eraser google photos

 

Το Magic Eraser αποτελεί μέρος της σουίτας εφαρμογών Google Photos. Η εταιρεία πρόσφατα το έχει ξεκλειδώσει και για iPhones όπως και για όλα τα υπόλοιπα Android smartphones, με μια βασική προϋπόθεση. Να είναι συνδρομητής στο Google One. Οι καλύτερες εναλλακτικές στο Google Magic Eraser για οποιοδήποτε Android smartphone είναι οι εξής:

  • Snapseed

Το Snapseed όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μια από τις καλύτερες και αξιόπιστες εφαρμογές photo editing, ανήκει στη Google, είναι δωρεάν και είναι και επίσης διαθέσιμο και για iOS συσκευές, με τη λειτουργία Healing να αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική στο Magic Eraser.

  • TouchRetouch

Αν δεν σου λείπουν 4.59 ευρώ, μπορείς να αγοράσεις το TouchRetouch, το οποίο σου επιτρέπει να αφαιρέσεις μη επιθυμητά στοιχεία από τις φωτογραφίες. Από τη στιγμή που αποτελεί επί πληρωμή δεν έχει διαφημίσεις και μπορείς να το βρεις στο Play Store.

  • Lightroom Mobile

Το Lightroom Mobile προσφέρει και αυτό ένα εργαλείο Healing που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρόμοιους σκοπούς, αν και αποτελεί μια πιο επαγγελματική λύση. Σου δίνει τον έλεγχο ως προς το με τι θέλεις να αντικαταστήσεις το συγκεκριμένος μέρος της εικόνας, ενώ αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου συνδρομητικού πακέτου που ξεκινάει από το 10αρικο.

  • Cleanup.pictures

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές στη λίστα, το Cleanup.pictures αποτελεί ένα web based εργαλείο βασισμένο στην AI της Samsung και στο οποίο μπορείς να έχεις πρόσβαση τόσο από το PC όσο και από το tablet και το smartphone σου. Είναι δωρεάν, δεν έχει διαφημίσεις και κάνει πολύ καλή δουλειά, ενώ μπορείς να το βρεις εδώ.

Samsung Gallery

Αν έχεις στη κατοχή σου ένα πρόσφατο Samsung flagship, μπορείς να βρεις ένα ανάλογο εργαλείο στο Samsung Gallery app. Δεν έχω Samsung smartphone, ωστόσο το androidpolice αναφέρει ότι μπορείς να το βρεις με τον εξής τρόπο:

  • Ανοίγεις την Gallery και επιλέγεις την φωτογραφία που θέλεις
  • Πιέζεις το εικονίδιο του μολυβιού στο κάτω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια τις τρεις κάθετες τελείες.
  • Ανοίγεις το Labs και ενεργοποιείς το Object Eraser.
  • Magic Eraser – Remove Object

Πρόκειται για άλλη μια εφαρμογή για την αφαίρεση μη επιθυμητών αντικειμένων από τις φωτογραφίες σου την οποία μπορείς να βρεις στο Google Play Store εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.