Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις μια ιστοσελίδα στην αρχική οθόνη του smartphone. Σε οποιονδήποτε ιστότοπο, αν ανοίξουμε τις επιλογές του Chrome θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε προσθήκη στην αρχική οθόνη και απλώς παρέχει μια συντόμευση στην αρχική οθόνη του κινητού σου.

Η δεύτερη επιλογή εμφανίζεται σε ιστοτόπους που λειτουργούν ως Progrssive Web Apps, όπου εκεί εμφανίζεται η επιλογή εγκατάσταση. Τα Progressive Web apps μοιάζουν πολύ με τις native εφαρμογές, με τη διαφορά ότι δεν τις κατεβάζεις από κάποιο κατάστημα εφαρμογών.

Chrome ιστοτοπους στην αρχική

Η Google προκειμένου να μην μπερδεύει τους χρήστες, ετοιμάζει μια universal επιλογή. Μέσω της ενεργοποίησης του PWA Universal Install flag στις Canary εκδόσεις του Chrome, πατώντας το Προσθήκη στην αρχική οθόνη θα μπορούμε πλέον να επιλέξουμε μεταξύ μιας συντόμευσης στην αρχική οθόνη ή ενός Progrssive Web App, ανάλογα βέβαια και με τη διαθεσιμότητα. Αναμένεται να φθάσει στη stable έκδοση του Chrome σύντομα.

Ο Microsoft Edge πιάστηκε να κλέβει δεδομένα χρηστών από τον Chrome

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.