Η Huawei ανακοίνωσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα των τελευταίων ετών, στα τέλη του προηγούμενου έτους, ένα smartwatch που ταυτόχρονα είναι θήκη φόρτισης και στο εσωτερικό του έχει ένα ζευγάρι TWS ακουστικά. Το WATCH Buds κυκλοφόρησε στην Κίνα και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στις παγκόσμιες αγορές.

Η κινέζικη εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία με την έναρξη των προπαραγγελιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ανακοίνωση των γενικών πωλήσεων για την 1η Μαρτίου. Η τιμή του smartwatch είναι στις £449.99 ή κάπου στα 511 ευρώ. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστε οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει έξυπνο ρολόι και οι τιμές που θα έχει σε αυτές.

Το Huawei WATCH Buds έχει 1.43 ιντσών AMOLED κυκλική οθόνη με 460 x 460 pixels ανάλυση, λουράκι από δέρμα, και κορώνα. Παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τον ύπνο, τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, και 80 αθλητικές δραστηριότητες. Τα ακουστικά έχουν pill-shaped σχεδιασμό και μπορούν να φορεθούν και στα δύο αυτιά, ενώ διαθέτουν touch controls.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.