Πριν από μερικές είδαμε ένα πρώτο video από το Huawei Watch Buds. Κανείς μέχρι τότε δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα πότε θα κυκλοφορήσει ή αν επρόκειτο απλά για ένα προϊόν σε στάδιο πρώιμης ανάπτυξης το οποίο ίσως και να μην έβλεπε ποτέ το φως της ημέρας. Αλλά σε μια ανακοίνωση στο Weibo, η Huawei όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι το Huawei Watch Buds είναι ένα υπαρκτό προϊόν αλλά δημοσίευσε και ένα teaser video.

Όπως δείχνει και η ονομασία του, το Huawei Watch Buds κρύβει στο εσωτερικό του ένα ζευγάρι ακουστικών, με το ρολόι να έχει αρκετές ομοιότητες με το Huawei Watch 3.  Δυστυχώς, οι πληροφορίες είναι λίγες προς το παρόν, επομένως δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο όσον αφορά τις επιδόσεις ή την διάρκεια της μπαταρίας αλλά βλέπουμε να τρέχει Harmony OS. Επίσης, όπως σημειώνει το theverge, τα ακουστικά δεν μοιάζουν σε κάποιο προηγούμενο Huawei προϊόν.

Η παρουσίαση του ρολογιού αναβλήθηκε δυστυχώς για κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως έγινε και από άλλες εταιρείες πριν από μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.