Τα Xiaomi 12T αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στις παγκόσμιες αγορές. Ωστόσο, πριν από την κυκλοφορία τους, το high-end Xiaomi 12T Pro – του οποίου τα χαρακτηριστικά είχαμε αποκαλύψει πρώτοι – εντοπίστηκε σε μια γνωστή πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης, η οποία αποκάλυψε ορισμένες από τις βασικές του προδιαγραφές.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα 12T είναι μια επερχόμενη σειρά flagship smartphones, εκ των οποίων αρκετά μοντέλα έχουν ήδη εντοπιστεί σε διάφορους ιστότοπους πιστοποίησης. Τώρα, στο GeekBench εμφανίστηκε μία συσκευή που θα μπορούσε να είναι το Pro μοντέλο.

Κοιτάζοντας αυτήν την καταχώριση, μπορούμε να δούμε ότι θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον μία έκδοση του Xiaomi 12T Pro με 8GB μνήμη RAM. Το τηλέφωνο έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1 με Adreno 630 και τρέχει out of the box Android 12 – λογικά με MIUI 13. Όσον αφορά τα score αυτά είναι 1.300 και 4.061 πόντοι σε single και multi core, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.