Η Xiaomi με το Xiaomi 11T Pro είχε προσπαθήσει να φέρει εις πέρας ένα ομολογουμένως δύσκολο επίτευγμα. Να προσφέρει δηλαδή, στο high end τμήμα της μεσαίου κόστους κατηγορίας, μια πρόταση η οποία να μπορεί να σταθεί στο ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον της εν λόγω κατηγορίας συσκευών.

xiaomi 12t pro

Και πράγματι το έκανε, καθώς η συσκευή προσέφερε την απαραίτητη ισχύ για μια κορυφαία εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα, χάρη στον Snapdragon 888 που είχε επιλέξει η Xiaomi. Η μπαταρία  των 5.000 mAh έδινε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικούς χρόνους χρήσης, ενώ χάρη στην υποστήριξη γρήγορης φόρτισης των 120W Xiaomi HyperCharge, μπορούσες με λίγα λεπτά φόρτισης να βγάλεις τη μέρα. Φυσικά, δεν απουσίαζε και η 108MP για άψογες λήψεις σε κάθε περίσταση.

Την καλή αυτή πορεία που χάραξε το Xiaomi 11T Pro, θα συνεχίσει το Xiaomi 12T Pro. Στο κομμάτι της οθόνης, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει ένα OLED panel των 6.67 ιντσών  με ανάλυση 1.220 x 2.712 pixels, θα προσφέρει υποστήριξη για HDR10+ περιεχόμενο και Dolby Vision. Αξίζει να αναφερθεί, ότι χάρη στο Dolby Vision, η οθόνη προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα. Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει την ευκαιρία στο πίσω μέρος να συναντήσει μια κάμερα των 200MP με φακό διαφράγματος f/1.7.

Η κύρια κάμερα, θα συνοδεύεται από μια των 8MP ultrawide και μια ακόμη macro με αισθητήρα των 2MP. Στην καρδιά του Xiaomi 12T Pro θα βρίσκεται ο πανίσχυρος Snapdragon 8+ Gen 1, ενώ η εξαιρετική αυτονομία που προσέφερε ο προκάτοχός του, θα συνεχιστεί και στη νέα γενιά χάρη στη μπαταρία των 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120W.

Περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του Xiaomi 12T Pro με το techmaniacs.gr βασισμένο στις πληροφορίες του να μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αυτά θα είναι τα τελικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.