Μόλις δυο ημέρες έμειναν για να μπορέσεις να κλείσεις ένα συμβόλαιο που κατά τη γνώμη μας αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Vodafone Giga Unlimited Ultra με πραγματικά απεριόριστα GB (το έχουμε δοκιμάσει, δεν το λέμε έτσι απλά). Συγκεκριμένα η προσφορά είναι μέχρι 15/4 και κανένας δεν σε διαβεβαιώνει μετά ότι θα υπάρξει αντίστοιχη κάποια άλλη χρονική στιγμή.

Τι προσφέρει:

  • Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια σύνδεση στα 34.80 ευρώ το μήνα, ή δυο στα 60.70 ευρώ το μήνα.
  • Το πρόγραμμα παρέχει απεριόριστα data με τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα, απεριόριστα data για roaming στην ΕΕ, απεριόριστες κλήσεις και SMS προς εθνικά κινητά.

Τι να προσέξεις:

Τον όρο που έβαλε η Vodafone στις 4/4//22 και αναφέρει: Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 4/4/22 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου

Οι όροι αναλυτικά – η τιμή για όσους έχουν και σταθερό:

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 15/4.

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου στο πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra.

Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 4/4/22 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Σε περίπτωση ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ, η τιμή προσφοράς του προγράμματος είναι 29,49€ /μήνα.

Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με επιδότηση συσκευής.

Αντικατάσταση του σταθερού με το Giga Unlimited Ultra :

Όπως έχω γράψει πολλές φορές, το Giga Unlimited Ultra αντικαθιστά το σταθερό σου άνετα. Αν βρίσκεσαι σε Adsl και έχεις καλές ταχύτητες δοκιμάζοντας με το κινητό σου μέσα στο σπίτι δεν βρίσκω το λόγο να μην το κάνεις. Τώρα, αν η vodafone κάποια στιγμή αλλάξει τους όρους και έχεις κόψει το σταθερό, θα κλαίμε και εσείς και εμείς μαζί. Τέλος, μπορείς να προμηθευτείς και έξτρα SIMs.

Τι θα γίνει όταν λήξει το συμβόλαιο του Giga Unlimited Ultra :

Για όσους σκέφτονται τι θα γίνει όταν λήξει το συμβόλαιο, κάνεις μια φορητότητα σε καρτοκινητό και σε παίρνουν για προσφορά. Μάλιστα, ήθελαν να με τραβήξουν πάλι στη Vodafone, σε περίπτωση που ενεργοποιούνταν στη Wind που είχα κάνει φορητότητα για να πάρω καλύτερη τιμή και είχα δηλώσει άμεση ενεργοποίηση.

Εν ολίγοις με τον τρόπο αυτό έκλεισα απεριόριστα σταθερά κινητά και 8GB στη μια σύνδεση και το Giga Unlimited Ultra στην άλλη σε πολύ χαμηλή τιμή (δεν αναφέρω επακριβώς για ευνόητους λόγους) σε περιόδους που δεν είχε προσφορές. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και με τη Cosmote και τα δικά της απεριόριστα.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως σας τράβηξαν με την άμεση φορητοτητα? Μόνο αν ενεργοποιηθηκατε στην wind και έπειτα ξανά αίτηση φορητοτητας στη vodafone. Αλλιώς, με άμεση φορητοτητα και βάσει ΕΒΔΑΦ, από οποιαδήποτε activation outlet και αν προέρχεται, δεν επιτρέπεται η υπαναχωρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.