Η Tesla παρουσίασε νέα σπορ καθίσματα για το Model S Plaid που σχεδιάστηκαν να απορροφούν καλύτερα την τρελή ισχύ του ηλεκτρικού supercar. Αν και έχει τη μορφή ενός οικογενειακού σεντάν, το Model S Plaid θα μπορούσε εύκολα να περάσει ως ηλεκτρικό supercar με την επιτάχυνσή του από τα 0 στα 100 km/h σε 1.99 δευτερόλεπτα.

Tesla Model S Plaid Seats

Αυτή είναι περισσότερη ισχύς από όση θα χρειαζόταν κανείς, αλλά είναι διασκεδαστική, κατά περίσταση. Σε ορισμένους ιδιοκτήτες του Model S Plaid αρέσει ακόμη και να μεταφέρουν τη διασκέδαση στην πίστα αγώνων. Όταν στρίβετε στις στροφές, μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε τα Gs στην πίστα.

Τα καθίσματα του Model S της Tesla είναι άνετα, αλλά δεν είναι σχεδιασμένα για τρελή οδήγηση που κόβει την ανάσα, κάτι που επιτρέπει το υπόλοιπο όχημα. Τώρα, η Tesla αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ζήτημα με την κυκλοφορία των νέων σπορ καθισμάτων, τα οποία παρουσίασε με βίντεο στο Twitter.

Για να απορροφούν την ισχύ του Model S Plaid, τα νέα καθίσματα της Tesla διαθέτουν αυξημένη πλευρική στήριξη, έχουν αρθρωτή αρχιτεκτονική για άνεση και στήριξη, καθώς και ηλεκτρική ρύθμιση 12 κατευθύνσεων, θέρμανση και εξαερισμό. Αυτά τα καθίσματα είναι καλυμμένα με σουέτ υψηλών επιδόσεων για αυξημένη πρόσφυση & μειωμένο βάρος.

Τα καθίσματα είναι πλέον στάνταρ για το Model S Plaid των 90.000 δολαρίων και περιλαμβάνονται σε όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από τις αρχές του τρέχοντος μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.