Η Primate Labs ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του δημοφιλούς benchmarking εργαλείου σήμερα, του Geekbench 6. Η εταιρεία ανέφερε ότι τα smartphones και οι υπολογιστές γίνονται όλο και πιο γρήγορα και έτσι οι προηγούμενοι μέθοδοι μετρήσεων θεωρούνται γρήγορα ξεπερασμένοι.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μεγαλύτερες φωτογραφίες, μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εικόνων για τα importing tests, μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα παραδείγματα PDF, ενώ η εταιρεία αναφέρει ότι το πρόγραμμα είναι σημαντικά πλέον πιο βαρύ σε όλες τις συσκευές.

Με τα HUAWEI WATCH GT 3 ζεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια

Στο Geekbench 6 μειώνεται η εστίαση σε singe-core CPU tests, με την Primate Labs να αναφέρει ότι ο αριθμός του κύριου πυρήνα δεν είναι πλέον τόσο σημαντικός, καθώς σε πραγματικές συνθήκες οι επιδόσεις εξάγονται από διαφορετικά μέρη του hardware, ενώ η εφαρμογή έχει και καλύτερα GPU calculations.

Το Geekbench 6 app θα γίνει διαθέσιμο για Android, Linux, Mac και Windows πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.