Κάποτε, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ισούταν στο μυαλό των περισσότερων με ένα ιδιαίτερο δείπνο, κάποιο κουτί με σοκολατάκια ειδικά σχεδιασμένο για αυτήν την ημέρα, λουλούδια, ίσως ένα κόσμημα, και τα λοιπά. Αυτό όμως έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα από το 269 μ.Χ. όπου η 14η Φεβρουαρίου θεσπίστηκε ως ημέρα γιορτής του προστάτη των ερωτευμένων.

Η HUAWEI πραγματοποίησε μία πανευρωπαϊκή έρευνα, στις αρχές του έτους, στην οποία συμμετείχαν πάνω 2.500 άτομα. Η έρευνα επιβεβαίωσε όσα αναφέραμε πιο πάνω, καθώς αποκάλυψε ότι οι συνήθειες των ζευγαριών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλάζουν. Σχεδόν τα δύο τρίτα – 64% – των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι βαριούνται τα παραδοσιακά ραντεβού και αναζητούν πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Μάλιστα, στις ηλικίες 26-35 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 71%.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Στη θέση των παραδοσιακών ραντεβού, το 69% των ερωτηθέντων θα έβαζε μία κοινή εμπειρία, όπως μία υπαίθρια δραστηριότητα ή ένα μάθημα μιας νέας δεξιότητας, για να αποκτήσουν περισσότερες κοινές αναμνήσεις. Διότι οι κοινές εμπειρίες φέρνουν πιο κοντά το ζευγάρι, σύμφωνα με το 88% των ερωτηθέντων, ενώ η απόκτηση κοινής γνώσης ή το από κοινού βίωμα νέων εμπειριών είναι προτιμότερα από τα παραδοσιακά ραντεβού, βάσει του 76% των ερωτηθέντων.

Το μέλλον ανήκει στις εναλλακτικές επιλογές, και όχι στα σοκολατάκια και τα λουλούδια. Το 91% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σχεδιάζουν περισσότερο δημιουργικές εμπειρίες. Πάνω από τους 8 στους 10 – 84% – είπε ότι θα δοκιμάσει νέες δραστηριότητες μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Το 77% δήλωσε ότι σχεδιάζει ταξίδια, το 50% θα ήθελε να ξεκινήσει ένα κοινό χόμπι, και το 42% ενδιαφέρεται για τα μαθήματα φωτογραφίας. Ο αθλητισμός έρχεται τέταρτος με 36%.

Σύμφωνα με την έρευνα της HUAWEI, οι σύγχρονες προτιμήσεις των ζευγαριών μπορούν να ενισχυθούν από την τεχνολογία, η οποία μπορεί να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν, να συλλάβουν, και να ξανά ζήσουν τις ρομαντικές στιγμές τις κοινής τους ζωής. Είτε θέλουν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία ή τον αθλητισμό, είτε επιθυμούν να ταξιδέψουν συνδυάζοντας την έντονη δραστηριότητα με τη φωτογραφία, η HUAWEI μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη τους, χάρη στην τεράστια γκάμα προϊόντων της.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Χρησιμοποιώντας το HUAWEI Mate 50 Pro τα ζευγάρια μπορούν να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από τις περιπλανήσεις τους. Τα HUAWEI FreeBuds 5i αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο στη χαλάρωση, είτε αυτή προέρχεται από την ακρόαση μουσική ή podcast, είτε με τη “ανάγνωση” ηχητικών βιβλίων, στο αεροπλάνο, το τρένο, την παραλία, ή δίπλα στην πισίνα. Όλα αυτά, απαιτούν έντονη ή ελάχιστη σωματική προσπάθεια, σε κάθε περίπτωση τα HUAWEI WATCH GT 3 μπορούν να βοηθήσουν τα ζευγάρια να παρακολουθούν κάθε τους δραστηριότητα.

===

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις μέρες μας, τα smartwatches μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Διευκολύνουν τη ζωή μας με τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί και βοηθούν να βελτιώσουμε σχεδόν κάθε πτυχή της. Ιδιαίτερα, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, είναι ο καλύτερος σύμμαχος του σύγχρονου ανθρώπου.

Ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο τόσο για εμάς τους ίδιους, όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, πόσο μάλιστα για τον σύντροφο της ζωής μας. Τα σύγχρονα έξυπνα ρολόγια δεν έχουν απλά το όνομα, αλλά και τις δυνατότητες, που τα μετατρέπουν σε έναν πλήρη βοηθό τον οποίο έχουμε πάντα στον καρπό μας.

Η HUAWEI διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε κορυφαία smartwatches και γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία ακαταμάχητη προσφορά στα WATCH GT 3, των οποίων οι εντυπωσιακές εκδόσεις Elite και Gold αποτελούν έναν μοναδικό τρόπο δέσμευσης για σχέσης και έρωτες που διαρκούν στον χρόνο.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Επιπλέον, όπως όλα τα έξυπνα ρολόγια της HUAWEI, είναι συμβατά με συσκευές οι οποίες τρέχουν τόσο Android, όσο και iOS. Επιπροσθέτως, το οικοσύστημα HMS συνεχίζει να αναπτύσσεται με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα. Εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας, και αγορών, στους χρήστες, σε πολλές συσκευές.

Αγάπη για τεχνολογία και πάθος για design

Τα HUAWEI WATCH GT 3 είναι διαθέσιμα στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις, το ανδρικό (46mm) και το γυναικείο (42mm). Τα νέα έξυπνα ρολόγια της εταιρίας έρχονται για να συντροφεύσουν κάθε ώρα της ημέρας με τις λειτουργείες τους και να προσφέρουν πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας.

Ένα ρολόι πρέπει να είναι κόσμημα στο χέρι μας, ειδικά όταν γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλα σημαντικά ορόσημα στις σχέσεις μας. Τα WATCH GT 3 δεν είναι απλά έξυπνες συσκευές, αλλά πανέμορφα ρολόγια, με κατασκευή από ατσάλι, που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Η ευκολία με την οποία αλλάζονται τα λουράκια τους, τα κάνει ιδανικά για κάθε περίσταση, με επιλογές ανάμεσα σε ατσάλινο μπρασελέ, δέρμα, και καουτσούκ για τους πιο σπορ τύπους. Τα HUAWEI WATCH GT 3 Elite και Gold διαθέτουν μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και milanese σε χρυσό χρώμα, αντίστοιχα, που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το στυλ τους.

Σίγουρα, η εμφάνιση ενός ρολογιού παίζει τον ρόλο της, όπως και εκείνη του συντρόφου, όμως, στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει πραγματικά είναι ο εσωτερικός κόσμος και το βάθος των δυνατοτήτων που προσφέρει στη ζωή μας τόσο το smartwatch στο χέρι μας, όσο και το άτομο που κάθεται δίπλα μας στον καναπέ.

Τα HUAWEI WATCH GT 3 έχουν μπαταρία που τους προσφέρει μέχρι και 14 ημέρες αυτονομία για την ανδρική έκδοση (Elite) και 7 ημέρες για την γυναικεία έκδοση (Gold), σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός αγγίζει τις 2 μέρες, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που οι 24 ώρες αποτελούν τον βασικό στόχο.

Η φόρτιση τους γίνεται ασύρματα και αρκετά γρήγορα. Έτσι παρακολουθούμε τις δραστηριότητες μας σε εικοσιτετράωρη βάση, αφού τα WATCH GT 3 δεν θα χρειαστούν φόρτιση για αρκετές μέρες, και όταν αυτό συμβεί η αναπλήρωση της μπαταρίας γίνεται εύκολα και άμεσα.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Με το αναβαθμισμένο TrueSeen 5.0 τα HUAWEI WATCH GT 3 καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς με μεγάλη ακρίβεια. Αυτό οφείλεται στο ανανεωμένο module που περιλαμβάνει οκτώ φωτοδιόδους σε κυκλική διάταση και δύο σετ πηγών φωτός.

Αναβάθμιση έχουμε και στον ΑΙ αλγόριθμο, που επιτρέπει μετρήσεις ακριβείας στους καρδιακούς παλμούς, ακόμα και σε πολύ έντονη άσκηση, ειδικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι νέοι αισθητήρες παρέχουν ακρίβεια και στη μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρεθούμε.

Από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας το πρωί, εκτός από το ταίρι μας, με τα HUAWEI WATCH GT 3 μπορούμε να δούμε την ποιότητα του ύπνου για το προηγούμενο βράδυ, μαζί με συμβουλές για να πάμε τον ύπνο μας ένα βήμα παραπέρα, με στόχο τη μέγιστη ξεκούραση. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουμε κατά πολύ την ενέργεια που θα έχουμε μέσα στην ημέρα και θα είμαστε πανέτοιμοι για κάθε περίσταση.

Αφού ξεκινήσουμε την εργασία μας, θα μπορούμε να μετρήσουμε τα επίπεδα άγχους την ώρα της δουλειάς και αν δούμε πως έχουμε αγχωθεί αρκετά, το ρολόι θα μας υποδεικνύει ασκήσεις αναπνοής για να ρίξουμε τους παλμούς και το στρες μέσα σε λίγα λεπτά. Έχοντας δοκιμάσει την εν λόγω λειτουργία, μπορώ να πω με σιγουριά πως δουλεύει εντυπωσιακά καλά.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Δεν είναι όμως όλα δουλειά, θα πρέπει να διατηρήσουμε και τη φόρμα μας, για να παραμένουμε υγιείς. Τα WATCH GT 3 έρχονται εξοπλισμένα με όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για να παρακολουθούμε την άσκησή, όποια και αν είναι αυτή, αν καταλαβαίνεται τι εννοώ. Δεν καταγράφουν δεδομένα μόνο για απλές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, αλλά και πιο εξεζητημένες, σαν το ψάρεμα.

Τα HUAWEI WATCH GT 3 έχουν αισθητήρα καρδιακών παλμών για να ξέρουμε πότε κάνουμε καύσεις και πόσο έντονα δουλεύει η καρδιά μας, αισθητήρα παρακολούθησης κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα ο οποίος μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος την περίοδο των ιώσεων, της γρίπης, και του COVID.

Όπως κάθε smartwatch που σέβεται τον εαυτό του και το άτομο που το φοράει, τα WATCH GT 3 έχουν κεραία GPS αναβαθμισμένη σε Dual-Band Five System GNSS, υποστηρίζοντας όλα τα πρότυπα δορυφόρων, εξαλείφοντας τις παρεμβολές, ενώ την ίδια στιγμή δίνει μεγάλη ακρίβεια στην τοποθεσία για άριστη καταγραφή των διαδρομών και των αποστάσεων που διανύουμε.

HUAWEI WATCH GT 3 ήρθα για να αντικαταστήσουν τα WATCH GT 2, με αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς. Διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άριστη μπαταρία, και φροντίζουν για την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις, φτιάχνουν την εικόνα ενός πραγματικά δυνατού smartwatch που σίγουρα θα ικανοποιήσει όποιον το κάνει δικό του.

HUAWEI WATCH GT 3 Elite and Gold Valentine

Γι’ αυτό, μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά της HUAWEI για τα WATCH GT 3 Εlite και Gold Edition που σχεδιάστηκε ειδικά για όσους θέλουν να εκμεταλλεύονται την κάθε στιγμή της ημέρας, ειδικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και να την περνούν με το ταίρι τους. Η προσφορά διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI και συγκεκριμένα στα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram, και το HUAWEI Community.


Η έρευνα διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2023 από την Pollster για λογαριασμό της HUAWEI. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε απαντήσεις από 2.550 ερωτηθέντες από την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Πολωνία. Λεπτομέρειες μελέτης: CAWI, ομάδα-στόχος: άνδρες και γυναίκες 18-55 ετών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.