Η Samsung θα ανακοινώσει τις νέες τις συσκευές στο Galaxy Unpacked, στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι. Οι καμπάνιες για τη μεγάλη της εκδήλωση όμως έχουν ξεκινήσει ήδη, ώστε να κινητοποιήσει το κοινό. Αν και μια εταιρία τεχνολογίας σαν την Samsung θα έπρεπε να χρησιμοποιεί διαδικτυακές καμπάνιες για την προώθηση της εκδήλωσης, η εταιρία αποφάσισε να πάει με πιο παραδοσιακούς τρόπους, αναρτώντας τεράστιες διαφημίσεις σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο.

Μπορείτε να τις βρείτε στην Μπανγκόκ, τη Μπραζίλια, το Ντουμπάι, το Χο Τσι Μινχ, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη, τη Σεούλ, το Τόκιο και τη Βαρσοβία, μεταξύ πολλών άλλων.

Galaxy unpacked 2024 billboards (1)

Οι ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες διαθέτουν έναν περιστρεφόμενο κύβο 3D σε μια επίπεδη επιφάνεια, ακολουθούμενο από μια προβολή του Πύργου του Άιφελ  και τα τέσσερα αστέρια από το λογότυπο του Galaxy AI.

Galaxy unpacked 2024 billboards (2)

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας, όλα αυτά υποτίθεται πως συμβολίζουν το ταξίδι της Samsung για να ξεκλειδώσει όλες τις νέες εμπειρίες για τους χρήστες παντού. Η Samsung συνεχίζει λέγοντας ότι με αυτήν την καμπάνια, “ξεκινά έναν κόσμο δυνατοτήτων που σύντομα θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μεγιστοποιούν τη δημιουργικότητα, ενισχύουν την παραγωγικότητα, επικοινωνούν χωρίς εμπόδια και πολλά άλλα”.

Έγινε η πρώτη αυτοκτονία ρομπότ! Ήταν δημοτικός υπάλληλος στη Νότια Κορέα

Στο Galaxy Unpacked στις 10 Ιουλίου περιμένουμε τα Galaxy Z Fold6 , Galaxy Z Flip6 , Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra και την πλήρη παρουσίαση για το Galaxy Ring .

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.