Μετά την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 edgeφαίνεται πως κάποιοι δεν κάτσανε με σταυρωμένα χέρια και άρχισαν να ψαχουλεύουν το Galaxy S7 για να μας αποκαλύψουν το περιβόητο σύστημα υδρόψυξης των νέων smartphones!

Galaxy S7

Ένα ρώσικο τεχνολογικό blog πήρε στα χέρια του το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S7 και άρχισε να του κάνει μια εξονυχιστική βιοψία για να μας αποκαλύψει τα εξαρτήματά του.

Φαίνεται λοιπόν από τις φωτογραφίες ότι το S7, όντως περιλαμβάνει ένα liquid cooling system το οποίο αποτελείται από ένα χάλκινο σωλήνα που στο εσωτερικό του περιέχει ένα υγρό. Ο χάλκινος σωλήνας περικυκλώνει τον Exynos 8890 ή τον Snapdragon 820, απορροφώντας την θερμότητά τους και μειώνοντας τις θερμοκρασίες του smartphone.

galaxy s7 teardown

Η Samsung χάρη σε αυτό το νέο σύστημα μείωσης της θερμοκρασίας θα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα νέα Vulcan γραφικά και να φέρει το mobile gaming σε άλλα επίπεδα.

Galaxy S7

Άλλο ένα πράγμα που παρατηρήθηκε στο νέο Galaxy S7 είναι το πόσο σφικτά είναι κολλημένο το πίσω καμάκι στο κυρίως σώμα του κινητού καθώς και η υδροφοβική του ιδιότητα.

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να μεταβείτε στο παρακάτω link.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρειαζοταν η υδροψυξη στα κινητα! Ολα αρπαζαν φωτια με τη δυναμη των σημερινων επεξεργαστων !

  2. πάντως παιδιά δεν χρειαζόταν tear down για να βρεθεί η υδρόψυξη. όσοι είδαν την παρουσίαση το έδειξε η Samsung

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ