Είναι γεγονός το καινούριο Samsung Galaxy S7 Edge είναι εδώ.

galaxy-s7-edge

Ότι είδαμε τον τελευταίο καιρό από φήμες και διαρροές αληθεύει. Το Galaxy S7 Edge όντως έρχεται με οθόνη 5,5″ Quad HD οθόνη, Snapdragon 820 και κάμερα 12MP. H υποστήριξη καρτών micro SD είναι πάλι παρούσα μέσω μιας υβριδικής υποδοχής για κάρτα SIM και η συσκευή θα υποστηρίζει χωρητικότητες μέχρι 200GB.

To καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι η συσκευή θα έρχεται με μια τεράστια μπαταρία των 3,600 mAh. Οσόν αφορά τον σχεδιασμό δεν έχει αλλάξει πολύ από το περσινό Galaxy S6 Edge. Οι σχεδιαστικές διαφορές φαίνονται στις λεπτομέρειες και κυρίως στο “κράτημα” της. Έτσι με τις καμπύλες στο πίσω μέρος είναι πολύ πιο άνετο στο χέρι.

galaxy-7-galaxy-s7-edge-official-1

Η συσκευή εκτός των καινούριων χαρακτηριστικών είναι αδιάβροχη υιοθετώντας το πρότυπο IP68 που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει μισή ώρα κάτω από 1 μέτρο νερού.

Τα χαρακτηριστικά του Galaxy S7 Edge είναι τα εξής: 5,5″ QuadHD Super AMOLED οθόνη με διαστάσεις συσκευής 150.9 x 72.6 x 7.7mm και βάρος 157 γραμμάρια. Στο εσωτερικό έχουμε τον νέο Snapdragon 820 ή τον Exynos 8890 (ανάλογα με την αγορά), 4 GB RAM LPDDR4, 12 MP κάμερα με Dual Pixel, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και διάφραγμα f/1.7. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5MP.

galaxy-s7-edge

Στο Galaxy S7 Edge η Samsung έχει εστιάσει στις φωτογραφίες ιδιαίτερα σε χαμηλό φωτισμό. Παρόλο που η εταιρεία αποφάσισε να μειώσει τα megapixel, μεγάλωσε το μέγεθος των pixel με αποτέλεσμα ο αισθητήρας να συλλαμβάνει περισσότερο φως. Επιπρόσθετα με τον μεγαλύτερο φακό στα f/1.7 η συσκευή μπορεί να συλλάβει 95% περισσότερο φως από το Galaxy S6. Η τεχνολογία Dual Pixel βοηθάει επίσης στην ταχύτατη εστίαση της κάμερας. Τέλος το S7 Edge υιοθετεί και στην μπροστινή κάμερα διάφραγμα f/1.7.

Εκτός από την LG και η Samsung ενσωματώνει την τεχνολογία Always on-Display. Έτσι η οθόνη θα παραμένει πάντα σε λειτουργία για να δείχνει διάφορα notification που τυχόν έχουμε. Όπως καταλαβαίνουμε η κατανάλωση μπαταρίας θα είναι πολύ μικρή αφού μιλάμε για AMOLED οθόνη.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προ παραγγελίες στην Αμερική από της 23 Φεβρουαρίου και η Samsung θα δίνει δώρο το Gear VR μαζί με το κινητό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.