Αμέσως μετά την έκδοση με τον Exynos, ήρθε η σειρά του Samsung Galaxy s4 να αναβαθμιστεί σε Android 4.4.2. Επίσημα μάλιστα είναι η πρώτη φορά που  η έκδοση με Exynos αναβαθμίστηκε πρώτη.

Η νέα αναβάθμιση φέρει πολλά και ενδιαφέροντα νέα πράγματα. Αρχικά έχουμε αναβαθμίσεις στο UI, με την συσκευή αν υιοθετεί το στυλ του KitKat, με τα λευκά εικονίδια στην μπάρα ειδοποιήσεων. Η αναβάθμιση φέρνει αύξηση στις επιδόσεις της συσκευής, πράγμα που φαίνεται και στα benchmarks. Έχουμε επίσης βελτιωμένη Lockscreen γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα, ενώ αν παίζουμε κάποιο τραγούδι στην συσκευή, το εξώφυλλό του θα φαίνεται σε όλη την lockscreen.

SAMSUNG CSC

Αλλαγές έχουμε και στο πληκτρολόγιο της Samsung που έχει βελτιωθεί αρκετά όταν είναι σε λειτουργία landscape. Οι βασικές αλλαγές όμως είναι αυτές που φέρνει το Android 4.4, και περιλαμβάνουν ασύρματη εκτύπωση, νέα emojis, hangouts σαν εφαρμογή μηνυμάτων και MMS και πολλά άλλα.

Η αναβάθμιση θα αρχίσει να κυκλοφορέι σε φάσεις, με την χώρα μας να μην αργεί να την πάρει. Ετοιμαστείτε λοιπόν για σοκολάτα KitKat στα Galaxy S4 (GT-I9505) σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.