Σπουδαία νέα για τους χρήστες Samsung συσκευών καθώς η φιλανδική ιστοσελίδα της εταιρείας επιβεβαίωσε πως η πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android Lollipop θα φτάσει ένα μεγάλο αριθμό νέων αλλά και αρκετά παλιών μοντέλων.

lollipop-samsung-note-s

Ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές είναι φυσικά το Galaxy Note 4, όπως επίσης και το Note 3. Την εντύπωση κάνει όμως το Note 2 που είναι και αυτό μέσα στην λίστα! Το Note 2 κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2012, και το γεγονός ότι η Samsung θα υποστηρίξει την συσκευή της για ακόμη μια φορά, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ όμως! Το Galaxy S4 είναι επίσης μέσα σε αυτές τις συσκευές. Την αναβάθμιση θα πάρουν ακόμη και οι χρήστες των Galaxy S5 mini και Galaxy Alpha.

Ας ελπίσουμε πως πράγματι θα πραγματοποιηθούν όλες οι παραπάνω αναβαθμίσεις και πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στην ιστοσελίδας της Samsung Φιλανδίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.