Το επόμενης γενιάς smartphone της Samsung, το Samsung Galaxy S24 Ultra μόλις διέρρευσε στη πρώτη πραγματική του φωτογραφία. Θα ανακοινωθεί επίσημα στις 17 Ιανουαρίου του 2024.

To 2024 ξεκινά με χωρίς πιστοποιητικά, ούτε καν ψηφιακά

Πολλά retail καταστήματα στη Βραζιλία φαίνεται να ξεκίνησαν ήδη να δείχνουν το S24 Ultra μέσω πλήθος posters. Ένα τέτοιο κυκλοφόρησε και στο X και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design της συσκευής, τις κάμερες, το S Pen και τον όρο Galaxy AI.

Στη φωτογραφία μπορείς να δεις την Titanium Gray έκδοση. Μπορείς επίσης να δεις το τετραπλό σύστημα κάμερας της συσκευής όπως και το S Pen. Το poster αναφέρει επίσης και τον όρο Galaxy AI, που είναι η σουίτα εφαρμογών και χαρακτηριστικών AI που θα φθάσουν στη σειρά Galaxy S24 series.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra με Android 14 και One UI 6.1. Και τα τρία τηλέφωνα θα καταφθάσουν με πλήθος AI χαρακτηριστικών.

Σημαντική κατασκευαστική αστοχία στα iPhone 15 Pro – Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.