Η Samsung θα λανσάρει τα Galaxy S24 κυριολεκτικά σε δύο ημέρες και πλέον γνωρίζουμε τα πάντα για τα τηλέφωνα. Ωστόσο, το έχουμε πει τόσες φορές ότι τα leaks της τελευταίας στιγμής αξίζουν όσο όλα τα leaks που κυκλοφόρησαν για μία συσκευή.

Στα τελευταία νέα, έχουμε μία αναφορά ότι τα επερχόμενα flagships θα είναι τα πιο ομαλά smartphones της νοτιοκορεάτικης εταιρείας μέχρι σήμερα, χάρη στο One UI 6.1 και τις βελτιώσεις που φέρνει ως λογισμικό και λειτουργικό.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, τα Samsung Galaxy S24 θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα της εταιρείας που θα τρέχουν το One UI 6.1 out of the box. Σύμφωνα με τον leaker Ice Universe, ο οποίος παραμένει από τους πιο έγκυρους, το animation θα είναι πολύ ομαλό. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Για να πετύχει αυτήν τη βελτίωση, η εταιρεία λέγεται ότι αφαίρεσε το background blur, κάτι που βοηθά και στην κατανάλωση ενέργειας. Επίσης, η εταιρεία βελτίωσε σημαντικά το background scaling animation και πλέον το έχιε κάνει μη γραμμικό.

Πρόκειται για κάτι που οι οπαδοί του One UI και των Galaxy smartphones ζητούσαν εδώ και καιρό. Το ίδιο ισχύει και για το scaling του wallpaper, το οποίο επίσης έχει βελτιωθεί. Όλες αυτές οι αλλαγές κάνουν τα animation να φαίνονται πολύ πιο ομαλά από του iOS – βλέπε το βίντεο παραπάνω.

Τέλος, στο One UI 6.1, που πρώτα θα τρέχουν τα Samsung Galaxy S24, υπάρχει ένα νέο ελαστικό animation για το scaling των εφαρμογών πίσω σε μέγεθος εικονιδίου κατά το κλείσιμο τους. Όπως βλέπουμε και στο παραπάνω βίντεο, το γρήγορο κλείσιμο και άνοιγμα εφαρμογών είναι εκπληκτικά ομαλό και ρευστό, χωρίς frame rate drops που βλέπουμε σε παλαιότερα Galaxy smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.