Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη τα περισσότερα χαρακτηριστικά της οικογένειας Samsung Galaxy S24 series αλλά εκείνα που πραγματικά κάνουν ένα τηλέφωνο να ξεχωρίζει, είναι οι επιπλέον software δυνατότητες και πόσο εύκολα σου επιτρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα. Η Samsung χρησιμοποιεί το Galaxy AI παντού για να μπορέσει να δημιουργήσει το απαραίτητο hype όσον αφορά τα Galaxy S24 series smartphones, επομένως η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι το μεγάλο ατού του smartphone.

Σύμφωνα με τον tipster Ahmed Qwaider, η οικογένεια των Galaxy S24 θα έχει ένα χαρακτηριστικό που αποκαλείται Circle Search και μια φωτογραφία που συνοδεύει το leak δείχνει ότι θα μπορείς να αναζητήσεις για οτιδήποτε δείχνει μια εικόνα απλά κυκλώνοντας το αντικείμενο.

Επιτέλους, τα Galaxy smartphone λαμβάνουν πάλι τα Google Play System Updates, μετά από μήνες

Πολλά από τα AI features θα είναι ενσωματωμένα στο Samsung Keyboard app όπως και στο Samsung Notes. Τα νέα τηλέφωνα θα μπορούν επίσης να κάνουν περίληψη σελίδων, για να μην αναγκαστείς να διαβάσεις ένα μεγάλο άρθρο. Δείτε μια χαρακτηριστική φωτογραφία του χαρακτηριστικού που περιγράψαμε πιο πάνω.

Galaxy S24 AI features

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.