Χθες είδαμε έναν μεγάλο αριθμό από renders του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 5, μαζί με τις ακριβείς διαστάσεις του, ενώ είδαμε και την τοποθέτηση των κουμπιών χειρισμού του. Σήμερα, η κατασκευάστρια θηκών OBLIQ δημοσίευσε νέα renders της συσκευής, όπου αυτήν την φορά μπορούμε να δούμε πιο ξεκάθαρα την συσκευή.

obliq-note-5-2

Τα renders της OBLIQ, φαίνεται να ταιριάζουν με τα χθεσινά renders που διέρρευσαν, ωστόσο οι εμπρόσθιοι αισθητήρες είναι δίπλα στην μπροστινή κάμερα όπως και στα προηγούμενα Note, ενώ οι παλιότερες διαρροές έδειχναν πως θα χωριστούν.

obliq-note-5

Επίσης, το γεγονός ότι οι πρώτες θήκες της OBLIQ για το Galaxy Note 5 θα κυκλοφορήσουν σε μια εβδομάδα ή δύο είναι ακόμα μια επιβεβαίωση ότι η Samsung θα ανακοινώσει την συσκευή τον Αύγουστο και όπως μάθαμε πρόσφατα, η ανακοίνωση θα γίνει στις 12 του μήνα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGear A: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πρώτου στρογγυλού smartwatch της Samsung
Επόμενο άρθροHTC One M8: Θα αναβαθμιστεί σε Android M
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ