Πριν λίγες ώρες είδαμε φήμες που θέλουν τα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge Plus να ανακοινώνονται στις 12 Αυγούστου και τώρα έχουμε renders από τον κατασκευαστή θηκών ITSKINS, που μας δείχνουν τις διαστάσεις των συσκευών.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως δεν θα δούμε Galaxy Note Edge φέτος, αν και η εταιρία έχει κατοχυρώσει το όνομα Galaxy S6 Note. Αντί αυτού θα δούμε το Samsung Galaxy S6 Edge Plus που θα έχει τον λίγο πιο αδύναμο, Snapdragon 808. Η συσκευή θα έχει διπλή κυρτή οθόνη, αλλά όχι S-Pen. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε και το Galaxy S6 Note, αλλά όσο περνάει ο καιρός φαντάζει λιγότερο πιθανό.

Note 5 renders (1)

Το πρώτο set από render μας δείχνει το Galaxy Note 5. Η συσκευή είναι επίπεδη, χωρίς κυρτή οθόνη και μεγάλες καμπύλες. Ακολουθεί τον σχεδιασμό του Galaxy S6, με βασική διαφορά το μέγεθος.

Από τα renders παρατηρούμε πως το πλαίσιο δένει με τις πλευρές, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα θα έχει πλάτη από γυαλί και άρα όχι αφαιρούμενη μπαταρία. Βλέπουμε όμως το κλασσικό S-Pen, με ένα μηχανισμό για να βγαίνει έξω. Παρατηρούμε πως στο κάτω μέρος έχει micro USB και όχι USB Type-C, όπως θα περιμέναμε.

Στο θέμα των διαστάσεων έχουμε 153.3mm x 76.1mm x 7.9mm. Με την βοήθεια των διαστάσεων μπορούμε να συμπεράνουμε πως το μέγεθος της οθόνης θα μείνει στις 5.7 ίντσες.

Επίσης έχουμε άλλα renders, από μια συσκευή με κυρτή οθόνη, ακριβώς στο στυλ του Galaxy S6 Edge. Δεν βλέπουμε την ύπαρξη S-Pen, οπότε δεν ανήκει στην οικογένεια Galaxy Note.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε παραπάνω από τα renders,όπως μπορούμε να δούμε τις διαστάσεις, που είναι 154.4mm x 75.8mm x 6.9mm.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.