Δεν γνωρίζουμε για εσάς, αλλά εμείς εδώ στο techmaniacs.gr θεωρούμε ότι η Samsung έχει πάρει λάθος το όλο θέμα με το Galaxy Note 20. Είναι μια άποψη που δεν την έχουμε εμείς, καθώς και άλλοι συνάδελφοί μας στο εξωτερικό, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα για το επόμενο μέλος της σειράς Note. Και θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε τους λόγους, οι οποίοι μας οδηγούν σε ένα τέτοιο συμπέρασμα.

Στο review του Galaxy Note 10, εδώ στο techmaniacs.gr, το είχαμε χαρακτηρίσει ως τον βασιλιά των πιο compact ναυαρχίδων και παρά τις παρά τις ελλείψεις του σε σχέση με το Note 10+, τολμήσαμε να πούμε ότι το απολαύσαμε περισσότερο, κυρίως λόγω του μεγέθους του, που το έκανε πιο εύκολο στην χρήση.

Θα θεωρούσες ότι ο διάδοχος του Galaxy Note 10 θα έφερνε σημαντικές αναβαθμίσεις που θα το έκανε ακόμα πιο ποθητή συσκευή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, το Galaxy Note 20 φαντάζει περισσότερο σαν ένα Galaxy note 20 Lite παρά σαν ένα πραγματικό flagship smartphone.  Αρχικά, του λείπει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Το Samsung Galaxy Note 20 θα κάνει το ντεμπούτο του με 60Hz panel, παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το μικρότερο Galaxy S20 και από το Note 10, με αποτέλεσμα να μπορεί να χειριστεί τις πρόσθετες ενεργειακές απαιτήσεις που θα προέκυπταν από ένα μεγαλύτερο refresh rate.

Επιπροσθέτως, η Samsung κάνει κάτι, που δεν έκανε ποτέ ξανά στο παρελθόν. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πλαστικό στο πίσω μέρος του Note 20. Δεν πρόκειται για αφαιρούμενο πλαστικό, με το μόνο πλεονέκτημα να είναι ότι δεν θα σπάει, όπως το γυαλί. Και σε καμιά περίπτωση δεν θα σου δώσει την αίσθηση του premium flagship.

Ο Exynos 990 αποτελεί ακόμη έναν λόγο για τον οποίο το Note 20 θα σε απογοητεύσει, αν και κάτι τέτοιο ισχύει και για το Note 20 Ultra. Με λίγα λόγια θα είναι καλό τηλέφωνο, όχι όμως για τα λεφτά που ζητά. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πες τα ρε φίλε … Η ταφόπλακα ήταν ο 990 το 120 hz πήγε περίπατο τι να το κάνεις ..Και καπάκι σήμερα ανακοίνωση τηςGoogle pixel 5G πόσα ακόμη …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.