Η Samsung αναμένεται πολύ σύντομα να προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra και σήμερα έχουμε τις επίσημες τιμές στις οποίες θα μπορείς να βρεις τις νέες προτάσεις της εταιρείας.

Συγκεκριμένα το Note 20 των 128GB θα κυκλοφορήσει στα 999 ευρώ, ενώ το Ultra των 256GB στα 1349 ευρώ. Τέλος το Ultra των 512GB θα το βρεις στα 1449 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Samsung έριξε τις τιμές σε σχέση με αυτές που ήθελε να έχει στην αρχή.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πεταμένα χρήματα… έχω το Note 9 αξιόλογο τηλέφωνο με παρα πολύ καλά χαρακτηριστικά… είμαι κάτοχος του εδω και 14 μήνες αλλά ήδη η Samsung μου το έθεσε σε αχρηστία… δεν πρόκειται να κάνει αναβάθμιση σε android 11 και μετά απο 1 χρόνο θα σταματήσει να στέλνει και πακέτα βελτιώσεων ασφαλείας… οποτε σύντομα θα είναι αχρηστο και 1140 ευρω πεταμένα…
    Πάντα είχα Samsung, ξεκίνησα από το Galaxy S2 κατόπιν το Note 3, Galaxy S5, Galaxy S7 και τώρα το Note 9… εχω πάρει απόφαση ότι το επόμενο τηλέφωνο μου ΔΕΝ θα είναι Samsung και αυτό γιατί νιώθω να μας κοροϊδεύουν… με 1000 ευρω αγοράζεις φοβερο laptop… και με 200 – 300 ευρω, ένα καλό και τίμιο κινητό… η κοροϊδία κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει….

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Εγώ ένιωσα το ίδιο με το s8 όταν δεν πήρε android 10. Επένδυσα τα χρήματά μου σε oneplus κινητό αυτή τη φορά (7T), ελπίζοντας σε κάτι διαφορετικό μακροπρόθεσμα από αυτό που προσφέρει η samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.