Η Samsung προέβη πλέον στην επίσημη διάθεση του Galaxy Enhance-X photo editing app για τη σειρά Galaxy S23 series. Να σημειωθεί ότι προηγουμένως ήταν διαθέσιμος για την οικογένεια των Galaxy S22 συσκευών.

Η εφαρμογή περιγράφεται ως ένας magic editor που χρησιμοποιεί την AI για να προσθέσει HDR στις φωτογραφίες, να τις κάνει πιο φωτεινές όπως και να διορθώσει τη θόλωση, το θόρυβο, να αφαιρέσει το lens distorion ή ακόμη και να δημιουργήσει μια φωτογραφία πορτραίτου από μια απλή, ενώ δεν απουσιάζουν και τα face-retouching features.

Παράλληλα υπάρχει και λειτουργία, όπου με το πάτημα ενός πλήκτρου, η εφαρμογή βελτιώνει τη φωτογραφία όπως αυτή νομίζει καλύτερα. Η εφαρμογή γίνεται διαθέσιμη από σήμερα για Samsung Galaxy S23 συσκευές μέσω του Galaxy Store.

Ice Universe: Tο κόλπο για πιο ευκρινείς zoom φωτογραφίες στα Galaxy S23 Ultra / S22 Ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.