Το Samsung Galaxy S23 Ultra έχει, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα συστήματα κάμερας της αγοράς. Ο Ice Universe πρόσφατα στο Twitter έδειξε έναν τρόπο για πιο ευκρινείς φωτογραφίες στο εύρος 6x-9x (zoom).

Ο ίδιος, ειδικότερα ανακάλυψε ότι η ποιότητα της λεπτομέρειας στις φωτογραφίες που λαμβάνεις όταν κάνεις zoom, διαφέρει ανάλογα το σενάριο και τις συνθήκες. Επισημαίνει ότι το κόλπο για να λάβεις πιο ευκρινείς zoom φωτογραφίες είναι να πιέσεις το shutter button μετά το zoom in και όχι την οθόνη.

Ο ίδιος γράφει στο Twitter:

Εν ολίγοις, η Samsung φαίνεται ότι έχει εξοπλίσει το smartphone με έναν αλγόριθμο για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες στο εύρος 6x-10x, αλλά η ενεργοποίηση απαιτεί να ικανοποιούνται συγκεκριμένες συνθήκες. 

Πολλοί χρήστες στο Twitter επισημαίνουν πως διαπίστωσαν αυξημένη λεπτομέρεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει μια χειροκίνητη ρύθμιση στα settings της κάμερας για να το πετύχεις. Σημειώνουμε ότι ο χρήστης, του οποίου το Tweet συμπεριλαμβάνουμε από κάτω, χρησιμοποιεί S22 Ultra οπότε είναι εφικτό και εκεί.

Samsung One UI 6.0: Δες εδώ τις συσκευές που θα το πάρουν (η λίστα)

https://twitter.com/RVGowtham1/status/1649343341719613440?s=20

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.