Σύντομα δεν θα χρειάζεται να έχουμε κάποιο Galaxy S24 ή κάποιο Galaxy S23 για να απολαύσουμε την Galaxy AI. Η κορεάτικη εταιρίας έβγαλε δελτίο Τύπου, για την επέκταση της μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης σε νέες γλώσσες και μέσα σε αυτό υπάρχει μια ένδειξη πως το Galaxy AI θα έρθει και σε παλαιότερες συσκευές.

Αρχικά τρεις νέες γλώσσες θα υποστηρίζονται και θα είναι τα Αραβικά, Ινδονησιακά και Ρωσικά, όπως επίσης και τρεις διάλεκτοι, τα αυστραλιανή αγγλική, καντονέζικη και καναδική γαλλική. Οι νέες γλώσσες προστίθενται στις 13 γλώσσες που υποστήριξε το Galaxy AI κατά το ντεμπούτο του, ενώ άλλες τέσσερις θα προστεθούν μέσα στο έτος, τα ρουμανικά, τα τουρκικά, τα ολλανδικά και τα σουηδικά, καθώς και η παραδοσιακή κινεζική και ευρωπαϊκή πορτογαλική.

Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες στο Galaxy AI: Αραβικά, Κινέζικα (Μανταρινικά, Καντονέζικα), Αγγλικά (Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία), Γαλλικά (Γαλλικά, Καναδικά Γαλλικά), Γερμανικά, Χίντι, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά , Κορεάτικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Ρωσικά, Ισπανικά (Μεξικό, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες), Ταϊλανδέζικα και Βιετναμέζικα.

Τώρα πάμε στο βασικό θέμα του άρθρου και την επέκτασή του στα Galaxy S22 series.

Αυτή τη στιγμή το Galaxy AI είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές Galaxy S24, τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5. Στο δελτίο Τύπου αναφέρει πως το Galaxy AI έρχεται ήδη στα Galaxy S23 και το Galaxy S23 FE, ενώ συμπληρώνει πως περισσότερες συσκευές έρχονται σύντομα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οι πρόσφατα υποστηριζόμενες γλώσσες και διάλεκτοι Galaxy AI θα καθεμία είναι διαθέσιμη για λήψη ως πακέτο γλώσσας από την εφαρμογή Ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν Galaxy AI. Αυτό περιλαμβάνει τις σειρές Galaxy S24 , τη σειρά Galaxy S23 , τη σειρά Galaxy S23 FE , τη σειρά Galaxy Z Flip5 και τη σειρά Galaxy Tab S9 , με περισσότερες σειρές σύντομα.»

Η Volton στη κινητή και σταθερή τηλεφωνία επισήμως!

Αυτό σημαίνει πως το Galaxy AI θα έρθει σε περισσότερες συσκευές σύντομα. Μάλιστα, αφού θα έρθει στο Galaxy S23 FE, που πρακτικά είναι το ίδιο με το Galaxy S22, δεν βρίσκουμε κάποιο λόγω ώστε να μην φέρει τις νέες λειτουργίες η Samsung και στην παλαιότερη σειρά.

Αυτό δείχνει πως οι περισσότερες λειτουργίες βασίζονται στο Cloud AI της εταιρίας για να δουλέψουν και πρακτικά μπορούν να τρέξουν σε οποιαδήποτε συσκευή. Προφανώς έχει και λειτουργίες που γίνονται αποκλειστικά στην συσκευή και για αυτές απαιτείται δυνατό hardware. Όπως και να έχει όμως, σύντομα θα έχουμε περισσότερα για το θέμα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.