Οι διαφημίσεις στο Youtube είναι πολύ ενοχλητικές, το γνωρίζουμε όλοι μας, ωστόσο είναι αυτές οι οποίες επιτρέπουν στη Google να διατηρήσει την υποδομή του. Αλλά από τη στιγμή που το Youtube μεγαλώνει συνεχώς τη διάρκεια των διαφημίσεων και μάλιστα χωρίς να μπορείς να τις παρακάμψεις, όπως και με το μπλοκάρισμα των χρηστών που χρησιμοποιούν ad blockers, μήπως τελικά ήρθε η ώρα η Google να ετοιμάσει ένα φθηνότερο πακέτο;

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται το Youtube, το Google Cloud δηλαδή, κοστίζει, κοστίζει ακριβά και κάποιος πρέπει να πληρώσει το λογαριασμό. Αλλά όπως σημειώνει συνάδελφός μας στο 9to5google, κάποιος που πάει να παρακολουθήσει Youtube στην απλή μορφή του χωρίς ad blockers θα διαπιστώσει γρήγορα ότι απλά δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση περιεχομένου στις μέρες μας.

Η λύση σε όλα αυτά είναι το Youtube Premium.  Το Youtube Premium αυτή τη στιγμή κοστίζει 8.49 ευρώ στη χώρα μας αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι θα έχεις Youtube χωρίς διαφημίσεις. Πολλοί creators εισάγουν sponsored clips εντός των video που δεν υπάρχει τρόπος να τα παρακάμψεις, εκτός αν καταφύγεις σε λύσεις τύπου Sponsorblock.

Το Youtube θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσει την προσθήκη ενός φθηνότερου πακέτου, που τουλάχιστον για την Ελλάδα θα έπρεπε να κυμαίνεται κάπου στα 3 ευρώ. Θα το πληρώναμε ευχαρίστως ένα τέτοιο ποσό, όχι όμως 8.49 ευρώ. Όχι 8.49 ευρώ μια τιμή που πλησιάζει τις τιμές του Netflix και άλλων streaming platforms απλά και μόνο για το μπλοκάρισμα διαφημίσεων στο Youtube και Youtube Music.

Το Youtube Revanced έχει αποδειχθεί ένας αξιόπιστος διάδοχος του Vanced. Το Youtube δεν πρόκειται να αλλάξει. Και ούτε πρόκειται να εισάγει φθηνότερο πακέτο. Όποιος θέλει να το πληρώσει μπορεί να το κάνει ελεύθερα, ωστόσο θεωρούμε ότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή του. Αντίθετα η τιμή θα αυξάνεται συνεχώς. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, η τιμή του Family στις ΗΠΑ ανέβηκε στα 24 δολάρια το μήνα.

Youtube στο Cosmote TV χωρίς διαφημίσεις [και για οποιαδήποτε smart TV, TV Box]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αυτό πληρώνεις με ρούπια Ινδίας μέσω VPN περίπου 15 ευρώ τον χρόνο και είσαι άρχοντας.

  2. Εναλλακτικά γράφεσαι, παραγγέλνεις και χρησιμοποιείς την προπληρωμένη κάρτα Plutus για να το πληρώνεις και παίρνεις επιστροφή 100% της αξίας της συνδρομής του YouTube premium κάθε μήνα (το ίδιο ισχύει και για το Netflix παρεμπιπτόντως).
    https://dex.plutus.it/auth/referee/signup?refId=nvs4mn

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.