Αν θες να επισκευάσεις το iPhone που έχεις στα χέρια σου, μόνος σου, χωρίς να τρέχεις σε πιστοποιημένο service ή κατάστημα της Apple, η εταιρεία σου προσφέρει τη λύση. Παρουσίασε το δικό της πρόγραμμα τύπου φτιάξτο μόνος σου (Self Service Repair), για ορισμένα από τα smartphones της.

Η νέα υπηρεσία της Apple περιλαμβάνει, οδηγούς επισκευής, ανταλλακτικά, και εργαλεία, για την επιδιόρθωση της οθόνης, της μπαταρίας, του κάτω ηχείου, τις κάμερας, της υποδοχής της SIM, και της Taptic Engine. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμη για τα iPhone SE 2022, 12 series, και 13 series.

Στο μέλλον η Apple θα επεκτείνει τη λίστα, αλλά μέχρι τότε, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Self Service Repair, να πατήσει στο “Apple Repair Manuals” κάτω από το “Support”, και να κατεβάσει τον οδηγό που αφορά τη συσκευή του.

Αφού διαβάσει προσεκτικά τον οδηγό, μπορεί να προμηθευτεί τα απαραίτητα ανταλλακτικά και τα εργαλεία που παρέχει η Apple, τα οποία κοστίζουν 49 δολάρια και ζυγίζουν περίπου 32 κιλά. Από εκεί και πέρα, όρεξη να έχει και χρόνο, για να μπορέσει να κάνει την επισκευή που θέλει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.