Το Galaxy S24 της Samsung πρωταγωνιστεί σε βίντεο από το YouTube κανάλι PBKreviews, το οποίο το αποσυναρμολογεί για να δει τον εσωτερικό του κόσμο και να διαπιστώσει πόσο εύκολα επισκευάζεται.

Όπως αποδεικνύεται, το Galaxy S24 διαθέτει μεγαλύτερο χάλκινο θάλαμο ατμών από τον προκάτοχό του, ο οποίος έχει σχεδόν διπλάσιο μέγεθος. Αυτό επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Samsung για τις ναυαρχίδες της σειράς S για το 2024.

Κατά τη διάρκεια του teardown βίντεο, το PBKreviews παρουσιάζει όλα τα μέρη που αφαιρεί, ένα προς ένα. Το άνοιγμα του Samsung Galaxy S24 γίνεται πολύ εύκολα με την αφαίρεση του panel της πλάτης μετά την εφαρμογή θερμότητας. Επιπλέον, τα καλύμματα των φακών της κάμερας μπορούν να αντικατασταθούν μεμονωμένα.

Η κεντρική πλακέτα είναι σχεδιασμένη σε δύο στρώματα, όπως και πέρυσι. Η μπροστινή κάμερα 12 MP είναι κολλημένη στη θέση της, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντικατασταθεί μόνο αν κάποιος χρησιμοποιήσει αιχμηρό αντικείμενο.

Από την άλλη πλευρά, όλες οι πίσω κάμερες του Samsung Galaxy S24 μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, προς αποφυγή ζημιών. Τόσο η κύρια οπίσθια κάμερα όσο και η telephoto επιβεβαιώνεται ότι διαθέτουν OIS, μέσω του βίντεο.

Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με τη βοήθεια μιας προεξοχής που μπορείς να τραβήξεις. Δυστυχώς, το να αποσπάσει κανείς την οθόνη χωρίς να την καταστρέψει είναι σχεδόν αδύνατο – Από την άλλη όμως, αντικατάσταση οθόνης κάνεις όταν έχει σπάσει ή είναι χαλασμένη γενικά, άρα δεν σε νοιάζει ό,τι και αν της συμβεί κατά την αφαίρεση.

Εν τέλει, το Samsung Galaxy S24 παίρνει 9 στα 10 όσον αφορά την ευκολία της επισκευασιμότητας. Κατάφερε να πάρει τους μέγιστους βαθμούς για τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, την ευκολία αντικατάστασης της μπαταρίας και την ευκολία αντικατάστασης διαφόρων εξαρτημάτων, όπως η θύρα φόρτισης. Επίσης, πήρε αρκετούς βαθμούς για την εσωτερική οργάνωση και το πόσο χρόνο χρειάζεται μια επισκευή, καθώς και για την αντικατάσταση της οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.