Σύμφωνα με το γαλλικό διανομέα πολυμέσων Innelec Multimedia, το ανανεωμένο PS4 Neo/4K θα κυκλοφορήσει μέχρι το Σεπτέμβρη πριν τον ερχομό του PS VR.

PlayStation-NEO

Η Innelec Multimedia δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα – προβλέψεις για το έτος 2016/2017 και σε αυτό αναφέρετε και στο φημολογούμενο PS4 Neo/4K. Στη δημοσίευση αναγράφεται:

δημοσιονομική πρόβλεψη για το 2016/2017 θα χαρακτηριστεί από την gaming βιομηχανία κατά το πρώτο εξάμηνο, με την άφιξη του PS4 Neo 4K, μια αναβάθμιση του PS4 με νέες δυνατότητες και την κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2016 του PS VR.

Perspectives 2016/2017 L’exercice en cours 2016/2017 devrait être marqué pour l’univers de jeux vidéo par l’arrivée, sur le premier semestre de notre exercice, d’une évolution de la console Sony PS4 avec la PS4 Neo 4K dotée de nouvelles fonctionnalités ainsi que la mise sur le marché en octobre 2016 du casque de réalité virtuelle Sony VR. L’exercice devrait aussi voir le lancement de la nouvelle console Nintendo NX, prévue en mars 2017.

Η είδηση αυτή αποτελεί και αυτή μια φήμη, μέχρι την επίσημη τοποθέτηση της Sony για την νέα της κονσόλα. Πάντως, μετά την δήλωση του αντιπροέδρου της Sony Computer Entertainment για την Νότια Ευρώπη Philippe Cardon περί μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του PS4, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το  PS4 Neo/4K είναι αληθινό και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Via  ⁄ Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.