Επιβεβαιώνονται οι φήμες περί ενός αναβαθμισμένου PS4, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της Sony Computer Entertainment για την Νότια Ευρώπη Philippe Cardon.

PlayStation-NEO

Η Sony τηρούσε μέχρι στιγμής στάση σιγής για τα δημοσιεύματα περί μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του PS4 το οποίο φαίνεται ότι θα ονομάζεται PS4 Neo. Ο Philippe Cardon μέσω μιας συνέντευξης που έδωσε στη σελίδα Challenges αναφέρει:

Το PS4 δημιουργήθηκε για να είναι συμβατό με το PS VR, αλλά κατά τη διάρκεια της ζωής μιας κονσόλας τα τμήματα ερευνών εργάζονται για να βελτιώσουν το υπάρχων σύστημα. Τα τωρινά PS4 είναι ήδη αρκετών χρονών και είναι λογικό να σκεφτόμαστε τον εκσυχρονισμό τους.

Η δήλωση αυτή είναι η πρώτη επίσημη απάντηση της Sony στις φήμες για το νέο PS4. Απομένει μόνο να δούμε την επισημοποίηση και την αποκάλυψη της νέας κονσόλας.

Πώς σας φαίνονται αυτά τα νέα;

Πηγή/Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.