Σύμφωνα με την έρευνα αγοράς που υλοποίησαν οι Strategic Analytics, η Samsung έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πραγματοποιήσει την πώληση 55 εκατομμυρίων κομματιών των Galaxy S7/S7 edge, της προτελευταίας δηλαδή ναυαρχίδας της εταιρίας πριν την ανακοίνωση του Galaxy S8.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο του 2017 η Samsung έφερε στα ταμία της έσοδα από 7,2 εκατομμύρια πωλήσεις των Galaxy S7/S7 Edge. Να αναφέρουμε το γεγονός ότι στο σύνολο της η εταιρία πραγματοποίησε 92,8 εκατομμύρια πωλήσεις φορητών συσκευών από τις οποίες οι 80 εκατομμύρια ήτανε smartphones. Κατά συνέπεια, κατάφερε να κατακτήσει το 23% της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων, ποσοστό το οποίο η Samsung σκοπεύει να αυξήσει μετά την ανακοίνωση της νέας της ναυαρχίδας. Φυσικά μιλάμε για το Galaxy S8 το οποίο καλείται να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος της περσινής χρονιάς, κατά την οποία η Samsung είδε τις πωλήσεις της να πέφτουν λόγω της ελαττωματικής σειράς του Galaxy Note 7 αλλά και εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων που πραγματοποίησε το Galaxy S6.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.