Το Huawei Mate 60 βρίσκεται στην παραγωγή και έχουμε ήδη δει μια εικόνα που έχει διαρρεύσει και υποδηλώνει ότι η πλάτη του έχει δύο χρώματα. Τώρα, εμφανίστηκαν περισσότερες φωτογραφίες του τραβήχτηκαν σε ένα μέρος που φαίνεται να είναι ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης. Στις εικόνες βλέπουμε περισσότερες χρωματικές επιλογές, ενώ οι εικόνες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό του module.

Huawei Mate 60 Real Life Photos Two Tone

Το Mate 60 εμφανίζεται σε μοβ χρώμα, με το πάνω μέρος του γυαλιού να είναι frosted, ενώ το κάτω μέρος είναι διαυγές, αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν δύο αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, ανάλογα με τη γωνία που το φως χτυπά την επιφάνεια.

Η ιβουάρ-λευκή επιλογή του Huawei Mate 60 έχει ένα εντελώς γκρι κάτω μέρος, ενώ η μαύρη πρόταση φαίνεται να μην έχει αυτό το σχεδιαστικό στοιχείο. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε με σιγουριά, επειδή οι εικόνες έχουν ληφθεί από πολύ μακριά και η γωνία επίσης δεν βοηθάει. Τέλος, βλέπουμε και κάποιους ακόμα χρωματικούς συνδυασμούς, που ίσως κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.