Ένας συλλέκτης συσκευών της Apple, που ονομάζεται Giulio Zompetti, κοινοποίησε στο Twitter εικόνες που δείχνουν πρωτότυπα δύο εκ των προϊόντων της εταιρείας, των AirPods και ενός φορτιστή 29W, που φαίνεται να έχουν διαφανές κέλυφος.

Οι εικόνες δείχνουν ένα ζευγάρι Apple AirPods, που είναι είτε πρώτης είτε δεύτερης γενιάς, να έχουν διαφανές κέλυφος το οποίο επιτρέπει να βλέπεις τα εσωτερικά εξαρτήματα των ακουστικών.

Transparent Apple AirPods and 29W Charger

Σε ένα άλλο tweet ο Giulio Zompetti δημοσίευσε εικόνες του πρωτοτύπου ενός φορτιστή 29W που έχει επίσης διαφανές κέλυφος. Πρόκειται για ένα προϊόν που αντικατέστησε η εταιρεία με έναν φορτιστή 30W.

Transparent Apple AirPods and 29W Charger

Θα μπορούσαν τα παραπάνω να είναι πρωτότυπα που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί της Apple για να πραγματοποιούν ελέγχους ή να βλέπουν την εσωτερική διάταξη σε πραγματική κλίματα μέσω μιας αληθινής συσκευής.

Όπως και να έχει, ο Giulio Zompetti είναι μανιώδης συλλέκτης πρωτότυπων συσκευών της Apple και στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει εικόνες ενός Apple Watch Series 3 με πρόσθετες θύρες, ενός iPad με δύο θύρες 30 ακίδων, ενός iPod Touch τρίτης γενιάς με πίσω κάμερα, τα αρχικά πρωτότυπα Apple Watch, ένα λειτουργικό πρωτότυπο AirPower που δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.