Η OnePlus έκανε μεγάλες αλλαγές στις δραστηριότητες της τον περασμένο χρόνο. Αυτό που ξεκίνησε ως συγχώνευση μερικών ομάδων έγινε η πλήρης ενσωμάτωση με την Oppo, τον Ιούνιο του 2021.

Τον επόμενο μήνα, η OnePlus ανακοίνωσε ότι το OxygenOS θα μοιραστεί μια ολοκληρωμένη βάση κώδικα με το ColorOS. Πριν από αυτήν την ανακοίνωση, τα νέα τηλέφωνα της εταιρείας που κυκλοφόρησαν φέτος στην Κίνα είχαν εγκαταλείψει το HydrogenOS για το ColorOS.

Αργότερα, η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται στα τηλέφωνα τα δικά της και της Oppo, μέσα στο επόμενο έτος. Πρόκειται για το οριστικό τέλος των ROMs τους. Περισσότερα για το θέμα θα βρεις εδώ.

Τώρα, εντοπίστηκε διεθνής έκδοσης του OnePlus 9 Pro που έχει κωδικό μοντέλου LE2121 και τρέχει ColorOS 12 βασισμένο σε Android 12. Φαίνεται να είναι κάποια συσκευή στην οποία η εταιρεία δοκιμάζει κάποιο νέο λειτουργικό.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το GizChina δείχνει τη σελίδα πληροφοριών του OnePlus 9 Pro και φαίνεται ότι το τηλέφωνο τρέχει το ColorOS 12. Η πηγή της φωτογραφίες δεν έχει επιβεβαιωθεί, άρα καλό θα ήταν να μην θεωρήσουμε ότι πρόκειται για 100% έγκυρη πληροφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.