Δεν θεωρούμε πώς για να είσαι εδώ δεν ξέρεις τι είναι η φορολοταρία, αλλά συνοπτικά, πρόκειται για μηνιαίες κληρώσεις που γίνονται προς το τέλος του κάθε μήνα για τις συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι πολίτες τον προηγούμενο μήνα, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Κάθε μήνα, 556 άτομα κερδίζουν από 1.000 έως και 50.000 ευρώ και συγκεκριμένα, ένας κερδίζει τα 50.000 ευρώ, πέντε παίρνουν από 20.000 ευρώ, πενήντα λαμβάνουν 5.000 ευρώ ο καθένας, και 500 κερδίζουν 1.000 ευρώ, τα οποία δεν τα λες και λίγα.

Πώς βλέπεις λοιπόν πόσους λαχνούς έχεις και αν κέρδισαν σε κάποια φορολοταρία; Μπαίνεις σε αυτόν τον ιστότοπο, πατάς “Είσοδος στην εφαρμογή”, και κάνεις σύνδεσης με τους κωδικούς σου από το TAXISNET.

Στην κορυφή υπάρχει το “Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί”, όπου διαλέγεις το “Δημόσιες Κληρώσεις (Α 1004/2022)” και κάνεις κλικ στο “Εκτύπωση”. Θα ανοίξει νέο παράθυρο στον browser με όλες τις συναλλαγές που λαχνούς για τη φορολοταρία, πόσους λαχνούς έχουν, και αν έχουν κερδίσει.

Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να έχεις καταχωρήσει IBAN γιατί και να κερδίσεις δεν πρόκειται να τα πάρεις. Βέβαια, δίνουν περιθώριο 3 μήνες μετά τη φορολοταρία να βάλεις το IBAN, αλλά καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος. Κάθε μήνα, από αυτόν και μετά, θα δημοσιεύουμε τις λίστες, για να μπορείς να επιβεβαιώνεις αν κέρδισες.

Φορολοταρία Απριλίου 2024 – Δες αν κέρδισες εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.