Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Απριλίου 2024, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πριν από λίγη ώρα.

Πρόκειται για την 30η κλήρωση που πραγματοποιείτε για συναλλαγές με κάρτες. Η φιλολοταρία κερδίζει 50.000 ευρώ, ενώ  ενώ τα έπαθλα είναι πλέον κλιμακωτά και τα ποσά είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Alpha Bank: Δόσεις για όλες τις αγορές σου χωρίς πιστωτική αλλά με χρεωστική! Nτεμπούτο

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) είναι υπεύθυνη για τη διενέργεια του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων (λοταρία). Φορέας
υλοποίησης της διαδικασίας έχει οριστεί η Διεύθυνση Ανάπτυξης Φορολογικών Εφαρμογών (ΔΑΦΕ) της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΓΔΗΛΕΔ), σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο Φορέα. Διεξάγονται κατ’ έτος έως δώδεκα (12) κληρώσεις σε μηνιαία βάση (μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου που πραγματοποιήθηκαν οι
συναλλαγές) και μία (1) σε ετήσια (στο τελευταίο δεκαήμερο εκάστου ημερολογιακού έτους).

Cosmote Easy Tranfer – μεταφορά χρηματικού υπολοίπου: Πως λειτουργεί η νέα υπηρεσία!

Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις μηνιαίες δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής τον αμέσως προηγούμενο μήνα και επίσης, εφόσον είστε υπόχρεοι, να έχετε υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής. Για τη συμμετοχή σε κάθε ετήσια κλήρωση, λαμβάνονται υπόψη οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, στις διενεργηθείσες στο ίδιο έτος μηνιαίες κληρώσεις.

Εδώ βλέπεις αν κέρδισες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως ξέρουμε ποιος είναι ο λαχνός που μας αντιστοιχεί,για να μάθουμε και αν κερδίζει?
    Μόνο λαχνούς γράφει η λίστα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.