Η Cosmote πριν από λίγους μήνες άλλαξε τους όρους της υπηρεσίας Cosmote Easy Tranfer μεταφορά υπολοίπου και τη δυνατότητα που είχαμε να διατηρούμε κινητά με φθηνό τρόπο έληξε. Δηλαδή, η μεταφορά χρηματικού υπολοίπου από έναν συνδρομητή καρτοκινητής σε έναν άλλον δεν λογίζεται ως ανανέωση. Σε αυτό το άρθρο βλέπουμε σύντομα τα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης πλέον υπηρεσίας με τους όρους.

Alpha Bank: Δόσεις για όλες τις αγορές σου χωρίς πιστωτική αλλά με χρεωστική! Nτεμπούτο

 • Τα ποσά που μπορεί να ζητήσει ένας συνδρομητής Καρτοκινητής COSMOTE είναι 2€, 5€ ή 10€ από συνδρομητή καρτοκινητού COSMOTE & 10€, 15€, 20€ και 30€ από συνδρομητή Καρτοσυμβολαίου COSMOTE & από συνδρομητή συμβολαίου COSMOTE.
 • Τα ποσά που μπορεί να μεταφέρει ένας συνδρομητής Καρτοκινητής COSMOTE σε συνδρομητή καρτοκινητού COSMOTE είναι 2€, 5€ ή 10€.
 • Για χρήση της Υπηρεσίας κάλεσε δωρεάν το 1350. Εναλλακτικά για να μεταφέρει κάποιος συνδρομητής καρτοκινητής COSMOTE σε κάποιο άλλο συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE θα πρέπει να στείλει δωρεάν μήνυμα (SMS) στο 1219 γράφοντας το ποσό που είναι επιθυμητό να μεταφερθεί, τη λέξη ΣΤΟ και τον αριθμό COSMOTE στον οποίο θα μεταφερθεί το ποσό. Αντίστοιχα για να ζητήσει κάποιος συνδρομητής καρτοκινητής COSMOTE μεταφορά ποσού από άλλο συνδρομητή COSMOTE, θα πρέπει να στείλει δωρεάν μήνυμα (SMS) στο 1219 γράφοντας το ποσό που είναι επιθυμητό να μεταφερθεί, τη λέξη ΑΠΟ και τον αριθμό COSMOTE από τον οποίο ζητείται η μεταφορά.
 • Το ποσό μεταφέρεται ολόκληρο στον αποδέκτη συνδρομητή καρτοκινητής, χωρίς αφαίρεση φόρου κινητής τηλεφωνίας ή άλλη χρέωση.
 • Ο συνδρομητής Καρτοκινητής ο οποίος γίνεται αποδέκτης της μεταφοράς δεν χρεώνεται.
 • Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορεί να λάβει έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα.
 • Το όριο των αιτημάτων που μπορούν να πραγματοποιηθούν από συνδρομητή Καρτοκινητής είναι 6/ημέρα ή 18/μήνα.
 • Η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE λογίζεται σαν τυπική ανανέωση χρηματικού υπολοίπου ενώ η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE ή Καρτοσυμβολαιου θεωρείται μεταφορά χρηματικού υπολοίπου και όχι ανανέωση χρηματικού υπολοίπου και συνεπώς δεν αποδίδονται τα όποια προνόμια συνδέονται με την ανανέωση χρηματικού υπολοίπου.
 • Οι συνδρομητές καρτοκινητής έχουν αυτόματα προενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE Easy Transfer . Σε περίπτωση που ο εν λογω συνδρομητής επιθυμεί να την απενεργοποιήσει και να μην λαμβάνει ή να μην στέλνει χρόνο ομιλίας πρέπει να στείλει γραπτό μήνυμα (SMS) στον αριθμό 1219 με λεκτικό OFF ET. Για επανεργοποίηση ο συνδρομητής πρέπει να καλέσει εκ νέου το 1350.
 • O συνδρομητής καρτοκινητής ο οποίος έχει λάβει χρήματα μέσω της υπηρεσίας Easy Transfer από άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, εάν πρώτα δεν πραγματοποιήσει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου.
 • O συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 35€ και άνω τους τελευταίους 6 μήνες (180 ημέρες)
 • Συνδρομητές καρτοκινητής οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) μπορούν να μεταφέρουν ποσά μόνο σε όσους συνδρομητές καρτοκινητής είναι και αυτοί εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ)
 • Συνδρομητές Συμβολαίου COSMOTE οι οποίοι μεταφέρουν χρηματικό ποσό μέσω της υπηρεσίας Easy Transfer σε συνδρομητές Καρτοκινητής ηλικίας μικρότερης από 29 ετών και εγγεγραμμένους στο Μητρώο της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), δεν θα χρεώνονται για τη συγκεκριμένη μεταφορά με τέλη καρτοκινητής τηλεφωνίας στο λογαριασμό τους.
 • Εφαρμόζεται τέλος 0,20€ ανά μεταφορά (ισχύει μόνο για τον δότη)

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Άραγε υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει κάποια εταιρεία προς όφελος του καταναλωτή; Μάλλον θα έπρεπε όλοι να είχαμε Iliad Ιταλίας… Απατεώνες Vodafone, nova και κυρίως Cosmote, οι Γερμανοί ξανάρχονται… T Telecom…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.